Λογαριασμοί Σε Instagram Και Facebook Που Σου Μαθαίνουν Από Αγγλικά Και… Κηπευτική Μέχρι Γεωγραφία

Λογαριασμοί Σε Instagram Και Facebook Που Σου Μαθαίνουν Από Αγγλικά Και… Κηπευτική Μέχρι Γεωγραφία

Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι το Facebook και το Instagram είναι μόνο για να περνάμε ανούσια την ώρα μας, χαζεύοντας φωτογραφίες και βίντεο φίλων, γνωστών και influencers, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό.

Τα social media αποτελούν «μέρος» όπου κάποιοι μοιράζονται χρήσιμες πληροφορίες, ένα κομμάτι γνώσης που μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι για να μάθεις κάτι καινούργιο ή εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Τόσο στο Instagram όσο και Facebook μπορείς να ανακαλύψεις λογαριασμούς (εάν, βέβαια, δεν τους ξέρεις ήδη) με μοναδικό και πλούσιο περιεχόμενο, από ζητήματα γλώσσας μέχρι γεωγραφίας.

Λογαριασμοί σε Instagram και Facebook που αξίζει να ακολουθήσεις

@hack_into_english στο Instagram
Η Ινέ Αλεξάκη ανεβάζει 10’ λεπτά μαθήματα Αγγλικών, λύνοντας απορίες, μαθαίνοντας προφορά λέξεων και ξεμπερδεύοντας γραμματική και λέξεις.

@e.x.i.s στο Instagram

Η επικαιρότητα είναι γεμάτη λέξεις και αυτός ο λογαριασμός έρχεται να σε βοηθήσει να μάθεις την προέλευσή τους.

@SupFreeGreece στο Instagram

Μέσα από τον λογαριασμό @supfreegreece μπορείς να ενημερώνεσαι σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον. Ενώ παίρνεις συμβουλές για μια ζωή χωρίς πλαστικά μίας χρήσης.

Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ στο Facebook και το Instagram @geografitness

Μια από τις πιο… κουλ σελίδες του κόσμου του Facebook είναι η «Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ», η οποία σε ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και σου μαθαίνει πληροφορίες για χώρες, από δημογραφικά στοιχεία, Ιστορία, πολιτική και διπλωματία μέχρι λαογραφία.


Συντάκτης: ianastasis_Team