«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Νέα επεισόδια για το podcast του «Άλμα Ζωής»

«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Νέα επεισόδια για το podcast του «Άλμα Ζωής»

Το Podcast του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» «Πες ΜΑΣ ΤΟ» επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερα θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού.

Την 1η Παρασκευή κάθε μήνα, survivors, εξειδικευμένοι επαγγελματίες και άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον καρκίνο του μαστού συνεχίζουν να μοιράζονται μέσα από το podcast τις προσωπικές τους ιστορίες, οδηγίες για την πρόληψη της ασθένειας και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μετά τη διάγνωση για τις ασθενείς αλλά και τους οικείους τους.

Στόχος του podcast είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Παρουσιάζει η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Μπορείτε να ακούτε τα νέα επεισόδια του podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ» δωρεάν από τις 5 Μάϊου 2023 σε:

·        Spotify: https://tinyurl.com/4j4mjs8z

·        Google Podcasts: https://tinyurl.com/yrurez37

·        Apple Podcasts: https://tinyurl.com/2p83k68t

Κάντε εγγραφή και ενεργοποιείστε τις ειδοποιήσεις για να είστε οι πρώτοι που θα ακούτε κάθε μήνα τα νέα επεισόδια!

Περισσότερες Πληροφορίες: https://almazois.gr/podcastpesmasto/


Συντάκτης: ianastasis_Team