Οι μοναδικές πλάκες Infinity για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι μοναδικές πλάκες Infinity για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Infinity ειδικεύεται στην παραγωγή μεγάλων πλακών, διαστάσεων έως και 1620×3240 mm και θα τις βρείτε αποκλειστικά από τη Λακιώτης Α.Ε.

Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από ορυκτές και φυσικές πρώτες ύλες. Χαλαζίας, άστριος, πηλός και καολίνη καθαρίζονται, κονιορτοποιούνται και συμπιέζονται, ενώ στην συνέχεια θερμαίνονται σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ώστε να παραχθεί το κεραμικό σώμα από το οποίο κατασκευάζονται οι πλάκες της Infinity.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Infinity, κατασκευασμένη αποκλειστικά από ορυκτές και φυσικές πρώτες ύλες, αποκλειστικά από τη Λακιώτης Α.Ε.

Με αυτό το σύστημα παραγωγής είναι δυνατό να συνδυαστούν στο σώμα της πλάκας πολλές στρώσεις χρωματιστής σκόνης, τελειοποιώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα ως την τελευταία του λεπτομέρεια. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής της Infinity λαμβάνουν χώρα στην Ιταλία

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα αφού τα υψηλής ποιότητας και σίγουρης προέλευσης υλικά έχουν αξιοσημείωτη αντοχή στην υδρόλυση, στις αλλαγές θερμοκρασίας, στη τριβή, στη φθορά και στη συμπίεση. Αντέχουν επίσης την επαφή με θερμά αντικείμενα, χημικά προϊόντα και, σε περίπτωση εφαρμογής σε εξωτερικό χώρο, στις ακτίνες Ν.

Οι πλάκες Infinity διαστέλλονται ελάχιστα στη ζέστη και έχουν πάντα τη δυνατότητα να κοπούν και να προσαρμοστούν στο μέγεθος και στο χώρο σας. Ανακαλύψτε τη συλλογή Infinity αποκλειστικά από τη Λακιώτης Α.Ε.


Συντάκτης: ianastasis_Team