Ο Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης μοιράζεται τις γνώσεις του για την αυξητική στήθους

Το γυναικείο στήθος αδιαμφισβήτητα αποτελεί το διαχρονικότερο σύμβολο θηλυκότητας και μητρότητας της γυναίκας. Έχει υπάρξει αντικείμενο λατρείας ανά τους αιώνες και έχει «υμνηθεί» όπως λίγα σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Το στήθος εκφράζει τη σεξουαλικότητα και τονίζει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, γι’ αυτό η αυξητική επέμβαση είναι μια από τις δημοφιλέστερες και συχνότερα εκτελούμενες επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική.

Η αγάπη και η αναγνώριση της ομορφιάς του γυναικείου στήθους συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας, και πολλές γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα του στήθους τους, επιθυμώντας να το βελτιώσουν.

Ο καταξιωμένος πλαστικός χειρούργος Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης , λοιπόν, αφουγκραζόμενος την ανάγκη πολλών γυναικών να ενημερωθούν για το ζήτημα της αυξητικής στήθους, μας δίνει όλες τις απαραίτητες και έγκυρες πληροφορίες γύρω από την συγκεκριμένη επέμβαση.

Η αυξητική επέμβαση έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου του στήθους δίνοντας του το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Απευθύνεται σε γυναίκες με μικρό στήθος ή σε όσες η απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη ή η πάροδος του χρόνου έχουν οδηγήσει σε πτώση ή χαλάρωση με αποτέλεσμα το στήθος να έχει χάσει τον όγκο και το σχήμα του.

Η επιλογή του μεγέθους γίνεται με βάσει την επιθυμία της γυναίκας σε συνδυασμό πάντα με την αντικειμενική γνώμη του γιατρού, ούτως ώστε οι μαστοί να είναι αρμονικοί και σε αναλογία με το υπόλοιπο σώμα.

Έπειτα από εκτεταμένη μελέτη και επιστημονικώς τεκμηριωμένες έρευνες για το ζήτημα της ασφάλειας των ενθεμάτων σιλικόνης (και την πιθανή ενοχοποίησή τους για διάφορες ασθένειες) βρέθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ή αρνητική επίπτωση στην υγεία.

Σχετικά με τον χρόνο παραμονής της ασθενούς στην κλινική είναι, μόνο, μία ημέρα. Η μετεγχειρητική της εξέλιξη είναι ομαλή και μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της ασχολίες μετά την πάροδο δέκα ημερών.

Ο Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης μας διαβεβαιώνει πως πρόκειται για μια από τις πιο ασφαλείς επεμβάσεις στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και καμία γυναίκα δεν πρέπει να διστάσει να το συζητήσει με το γιατρό της και να εκφράσει την επιθυμία της. Αντιθέτως, μετά την αυξητική επέμβαση των μαστών θα αποκτήσει το στήθος που ήθελε πάντα, θα ανανεώσει την εμφάνισή της και φυσικά θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή της.

Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης είναι ειδικός στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής του προσώπου και του σώματος και διατηρεί τα ιατρεία του στο Κολωνάκι και στην Κόρινθο, παρέχοντας τις εξιδεικευμένες γνώσεις του στην υπηρεσία των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται.

Κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα ιατρεία του Δρ. Γκρίτζαλη .

Κολωνάκι : 21 0725 8729

Κόρινθος : 27410 74606 Site: https://www.gkritzalis.gr/


Συντάκτης: ianastasis_Team