Την επιτυχία την κάνουν οι ομάδες κι όχι οι μονάδες

Την επιτυχία την κάνουν οι ομάδες κι όχι οι μονάδες

«Την επιτυχία την κάνουν οι ομάδες κι όχι οι μονάδες».

Αν υπάρχει μια βασική αρχή στο mindset του Θωμά Κοκόνογλου, ιδιοκτήτη και CEO στον όμιλο επιχειρήσεων Istopolis Group, τότε σαφέστατα είναι αυτή. Αξιοποιώντας στο έπακρο το marketing background του και με εντελώς διαφορετική προσέγγιση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής, έχει καταφέρει μόλις στα 37 του χρόνια να θεωρείται από τους leader στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Θωμάς Κοκόνογλου, ιδιοκτήτης και CEO στον όμιλο επιχειρήσεων Istopolis Group

Με ένα portfolio το οποίο περιλαμβάνει brands – ορόσημα και με γραφεία που δραστηριοποιούνται ενεργά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και Βερολίνο παρέχοντας 360 υπηρεσίες σε premium επίπεδο, ο Θωμάς Κοκόνογλου γράφει το δικό του, νέο «κώδικα» στον κλάδο των επιχειρήσεων. Αφουγκράζεται την καινούργια εποχή που εμπνέει τη συνεχή εξωστρέφεια της ελληνικής αγοράς με το εξωτερικό και δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο μείγμα με βασικά συστατικά το digital marketing, το creative, το planning αλλά και το production.

Ειδικότερα στο κομμάτι της audiovisual παραγωγής, αξίζει να υπογραμμίσουμε την παρουσία μιας ιδιαίτερα δημιουργικής in-house ομάδας, η οποία μετασχηματίζει το αρχικό μήνυμα του branding σε ακαταμάχητη εικόνα. Χαρακτηριστικό δείγμα της δυναμικής της το πρόσφατο τηλεοπτικό spot της La Biored, μέλους των επιχειρήσεων Heremco, με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου στο είδος του Γιάννη Δημολίτσα και μετά από 19 ώρες συνεχόμενων γυρισμάτων δημιουργήθηκε ένα οπτικό υλικό με αισθητική αντάξια διεθνών παραγωγών. Γιατί όταν η τεχνολογία αιχμής συνδυάζεται με την ιδιαίτερη ματιά πίσω από την κάμερα, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι υψηλών προδιαγραφών και πλέον μπορεί να ταξιδέψει εκτός των ελληνικών συνόρων.

«Μας αρέσει να σκεφτόμαστε μεγαλόπνοα, αλλά περισσότερο μας αρέσει να περνάμε από την σκέψη στην πράξη» τονίζει ο Θωμάς Κοκόνογλου αναφερόμενος στα επόμενα βήματα του ομίλου επιχειρήσεων Istopolis Group. Το μέλλον ανήκει στους τολμηρούς.


Συντάκτης: ianastasis_Team