Πρωτοβουλία Ενημέρωσης για τα αδέσποτα ζώα από τον δήμο Φιλοθέης Ψυχικού

Πρωτοβουλία Ενημέρωσης για τα αδέσποτα ζώα από τον δήμο Φιλοθέης Ψυχικού

Η Κοινότητα Ψυχικού λαμβάνει την πρωτοβουλία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τους τετράποδους φίλους μας, μέσα από το φωτεινό παράδειγμα της Λώρας Βεριοπούλου, που αφιέρωσε την ζωή της στο σκοπό αυτό, με τίτλο «Ζώα Συντροφιάς: Ενημερώνομαι, Προστατεύω, Υιοθετώ».

Ψυχή της δράσης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού – Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Θα αναλύσουν επίσης θέματα που αφορούν τα ζώα και την σχέση τους με τους ανθρώπους οι διακεκριμένοι επιστήμονες Τζίνα Θανοπούλου, Ψυχολόγος και ο Χρήστος Καραγιάννης, Κτηνίατρος – Συμπεριφοριολόγος. 

Η Κοινότητα Ψυχικού μέσα από την εκδήλωση αυτή επιδιώκει να διαδώσει την υπεύθυνη και συνειδητοποιημένη υιοθεσία.

Αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή επίσης είναι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Ψυχικού, η Φιλοζωϊκή Επιτροπή Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος καθώς και το ACG Alumni Stray Action Committee.

Συμμετέχουν Μαθητές της σχολικής μονάδας με εικαστικές δημιουργίες, Εθελοντές της Κοινότητας Ψυχικού με γατάκια προς υιοθεσία και η Φιλοζωϊκή Ένωση Κρυονερίου που συνοδεύουν αδέσποτα ζώα, που ψάχνουν οικογένεια.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00 δίνουμε όλοι ραντεβού στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ψυχικού (Θεοτόκη και Εμμανουήλ Ροΐδη, Ψυχικό).

Πληροφορίες για την εκδήλωση: 2106753855, 6932210639


Συντάκτης: ianastasis_Team