Η πρώτη εμφάνιση της JLo μετά τον γάμο της έγινε για καλό σκοπό

Η πρώτη εμφάνιση της JLo μετά τον γάμο της έγινε για καλό σκοπό

acebookTwitterPinterestMessengerWhatsApp

Εξαπίνης μας έπιασε όλους η είδηση του γάμου της Jennifer Lopez και του Ben Affleck πριν από δύο εβδομάδες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας σε μια μικρή τελετή με μόνους καλεσμένους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μετά τον γάμο πέρασαν όμορφες στιγμές στο Παρίσι με τα παιδιά τους κάνοντας επισκέψεις σε ιστορικα μνημεία, μουσεία και βόλτες στις όχθες του Σικουάνα.

Εχθές, λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της, η Jennifer Lopez έδωσε μία συναυλία στην Ιταλία για καλό σκοπό. Η pop star τραγούδησε για τη φιλανθρωπική συναυλία της UNICEF, που συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η J.Lo τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες της στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo στο Κάπρι, όπου είχε στηθεί το φιλανθρωπικό γκαλά και είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό animal print look για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή με τον γάμο της. Η ολόσωμη φόρμα διακρινόταν για τις λάμψεις στο στήθος και την περιοχή της κοιλιάς, αλλά και για τα πούπουλα στο τελείωμα του παντελονιού. Εξίσου εντυπωσιακά και τα μαλλιά της, τα οποία είχαν όγκο και κίνηση, χάρη στις ελαφριές μπούκλες.

Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck.

Πηγή: MarieClaire


Συντάκτης: ianastasis_Team