H HUBLOT παρουσίασε τα νέα εντυπωσιακά Hublot’s novelties στην διαδικτυακή «LVMH Watch Week 2021»

Η κορυφαία κατασκευάστρια ρολογιών HUBLOT με έδρα την Ελβετία, συνώνυμο της πολυτελούς ωρολογοποιίας, παρουσίασε διαδικτυακά τα νέα μοναδικά ρολόγια της για το 2021. Η παρουσίαση έγινε από τον Ricardo Guadalupe, CEO της HUBLOT κατά τη διάρκεια της «LVMH Watch Week 2021».

Στη νέα συλλογή ρολογιών της HUBLOT για το 2021, περιλαμβάνονται το Big Bang Tourbillon Automatic στα σχέδια Orange Sapphire,Carbon,Black Magic , το Big Bang Integral στα σχέδια White, Blue ,Grey Ceramic, το Big Bang One Click των 33mm, το Spirit Of Big Bang στο σχέδιο Beige Ceramic καθώς και πολλά αλλά ρολόγια, όλα μικρά έργα τέχνης με απίστευτη κομψότητα και αξεπέραστη λεπτομέρεια. Φυσικά, και στη νέα συλλογή της HUBLOT όλα τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα με ξεχωριστά και ποιοτικά υλικά όπως ζαφείρι, άνθρακα, μαγικό χρυσό, κεραμικό κλπ.

Το νέο ρολόι της HUBLOT Spirit Of Big Bang από μπεζ κεραμικό αποκλειστικά από τα κοσμηματοπωλεία GOFAS

Η HUBLOT στην Ελλάδα συνεργάζεται αποκλειστικά με το κοσμηματοπωλείο GOFAS έχοντας δημιουργήσει μια δυναμική και ισχυρή εμπορική σχέση. Η συνεργασία τους αυτή οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου καταστήματος HUBLOT στην Ελλάδα. Η boutique βρίσκεται στην οδό Σταδίου, στην πλατεία Συντάγματος, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το νέο ρολόι της HUBLOT Big Bang One Click των 33mm αποκλειστικά από τα κοσμηματοπωλεία GOFAS

Τα κοσμηματοπωλεία GOFAS από την δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα αποτελούν από τα σημαντικότερα κοσμηματοπωλεία της Ελλάδας βαθιά συνδεδεμένα με τις έννοιες της κομψότητας, της αίγλης και της πολυτέλειας. Η οικογένεια GOFAS «φιλοξενεί» στην HUBLOT ATHENS BOUTIQUE τις μοναδικές δημιουργίες της ελβετικής εταιρείας, και ταυτόχρονα στα υπόλοιπα κοσμηματοπωλεία GOFAS «φιλοξενούνται» περισσότερες από 20 κορυφαίες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας, όπως Rolex, Omega, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Zenith,Baume &Mercier, Breitling, Tudor, Longines, Hamilton, Tissot, και κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων, όπως μεταξύ άλλων MessikaParis, Fred, Pomellato, Chantecler, Minas, Brumani, Marco Bicego & Salvini.

Όλα τα νέα ρολόγια HUBLOT διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα κοσμηματοπωλεία GOFAS

Δυστυχώς λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η επίσκεψη στην HUBLOT ATHENS BOUTIQUE και στα κοσμηματοπωλεία GOFAS δεν είναι εφικτή. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε την παρουσίαση των νέων ρολογιών της HUBLOT στο https://www.hublot.com/lvmh-watch-week-2021 καθώς και να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα GOFAS στο https://www.gofas.gr/.

Τα νέα μοναδικά ρολόγια της HUBLOT παρουσιάστηκαν στην «LVMH Watch Week 2021» και διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα κοσμηματοπωλεία GOFAS

Στοιχεία επικοινωνίας με την HUBLOT ATHENS BOUTIQUE:

HUBLOT ATHENS BOUTIQUE – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562| T. +30 210 3317 540 | hublotboutique@gofas.gr&athens@hublot-boutique.com

Στοιχεία επικοινωνίας με τις GOFAS Jewelry boutiques:

ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562 | T. +30 210 3317 540 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Πλ. Αριστοτέλους 9, Τ.Κ. 54624 | thes@gofas.gr | T. +30 231 0279 703 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ | Intra Schengen, AreaB, Τ.Κ. 19019|airport@gofas.gr | T. +30 210 3533 627 (το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί κανονικά 7πμ με 5μμ καθημερινά).


Συντάκτης: ianastasis_Team