«Kariphoria»: Το νέο brand με την υπογραφή της Karina Bottene

«Kariphoria»: Το νέο brand με την υπογραφή της Karina Bottene

Πιστή στο περιπετειώδες και δημιουργικό της πνεύμα – ακόμα και εν μέσω πανδημίας – η όμορφη Karina Bottene λανσάρει το δικό της brand «Kariphoria» με μπικίνι και casual chic outfits.

Τα «Kariphoria» αναμένεται να διατεθούν Online αργότερα μέσα στην χρονιά, πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Άλλωστε η Karina είναι ένας πολίτης του κόσμου και είμαστε σίγουροι ότι έχει αντλήσει έμπνευση για τις δημιουργίες της από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Όπως δημοσιεύτηκε αρχικά στο GBRnews

Γνωρίσαμε την 27χρονη Βραζιλιάνα καλλονή με τις ιταλικές ρίζες, Karina Bottene στο πλευρό του γνωστού Έλληνα επιχειρηματία Κώστα Μαστοράκη, το περασμένο καλοκαίρι. Το διεθνές μοντέλο, συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Planet, στη Μύκονο, όπου και αναδείχθηκε δεύτερη φιναλίστ.

Πέρα όμως από μια πολύ όμορφη κοπέλα, όπως διαβάζουμε στο The Surreal Mag όπου φιλοξένησε συνέντευξη της, η Karina Bottene ήταν πρώην χορεύτρια κλασικού μπαλέτου και νυν επιχειρηματίας στο κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Όπως διαβάζουμε έχει ξεχωριστές ικανότητες ως καλλιτέχνης και φέτος φαίνεται πως θα μάθουμε περισσότερα για αυτή την πλευρά της, καθώς ετοιμάζει ένα audio-visual μουσικό project.

Όσοι έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί της μιλούν για την καλοσύνη και το χάρισμα της. Η ίδια στη συνέντευξη της στο αμερικάνικο περιοδικό αναφέρει «Ελπίζω πως θα επηρεάσω θετικά τους ανθρώπους, βοηθώντας στην ευαισθητοποίηση και την συνείδητοποίηση της νέας εποχής που ζούμε, εν μέσω Covid» και προσθέτει πως «θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς και τους περιορισμούς για την ασφάλεια μας, όμως να δημιουργήσουμε μια νέα καθημερινότητα κάνοντας sports, βγαίνοντας στον ήλιο. Να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να φροντίσουμε για το κοινό καλό».

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Karina Bottene στο instagram της Kariphoria:


Συντάκτης: ianastasis_Team