Πρώτη χρονιά υποβολής φορολογικών δηλώσεων για το μοναδικό ψηφιακό λογιστικό γραφείο για φυσικά πρόσωπα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων για τον «Παρασκευά Φορολογά», το μοναδικό ψηφιακό λογιστικό γραφείο για φυσικά πρόσωπα.

Ο Παρασκευάς δεν είναι άλλο παρά το φρέσκο επιχειρηματικό project του Κωνσταντίνου Ράικου, που αναπτύχθηκε κατά το διάστημα του εγκλεισμού και μετρά ήδη τις πρώτες επιτυχίες.

Η αρχική έμπνευση του Παρασκευά, του λογιστή από την Τρίπολη, μετουσιώθηκε σε ένα ψηφιακό λογιστικό γραφείο αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες από εμάς να εκτελούμε όλες τις βασικές λογιστικές μας υποχρεώσεις, όπως η ετήσια Δήλωση Εισοδήματος, με πραγματικά ελάχιστο κόστος.

Οι φορολογούμενοι που εμπιστεύτηκαν το νέο αυτό εργαλείο είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την άρτια καταρτισμένη ομάδα του Παρασκευά, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς και δηλώνουν έμπρακτα την υποστήριξή τους επιλέγοντας την εφαρμογή «Παρασκευάς Φορολογάς» για κάθε φορολογική ανάγκη τους.

Κι επειδή η εξέλιξη ποτέ δεν σταματά, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που ετοιμάζει για εμάς ο Παρασκευάς, ο λογιστής που προτιμούν όλοι όσοι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς για τα φορολογικά τους, χωρίς να χάνουν χρόνο και χρήμα!


Συντάκτης: ianastasis_Team