Καινούριο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Κλαρί» κι ετοιμάσου να φτιάξεις κοιλιακούς από τα γέλια

Ακόμη ένα επεισόδιο της εκπομπής «Στο Κλαρί» με την Momusita ήρθε να ταράξει τα νερά της ενημερωτικής ζώνης την περασμένη Παρασκευή.

H ετοιμόλογη κωμικός που κρατά καλά κρυμμένη την πραγματική της ταυτότητα έχει ράμματα για ολονών τη γούνα και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Νούμερο 2 από τις 5 μεγαλύτερες στυλιστικές αστοχίες του γυναικείου φύλου, live στο 6ο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Κλαρί», στο IG page του @momusnetwork

Στα θέματα της εβδομάδας καυτηριάζει τα φετινά ριάλιτι, κάνοντας μια ανασκόπηση από το Big Brother και το GNTM έως το Bachelor. Ενώ από τα σχόλια της δεν ξεφεύγει και η πρόσφατη κόντρα Περρή και Μαλέσκου.

«Στο Κλαρί» και η πρόσφατη κόντρα Περρή και Μαλέσκου

Κλείνοντας, με το γνωστό topic of the week, μας αποκαλύπτει τις 5 μεγαλύτερες στυλιστικές αστοχίες του γυναικείου φύλου σε ένα παραλήρημα που θα σε κάνει να φτιάξεις κοιλιακούς από τα γέλια.

Ανακαλύψτε τι δουλειά έχει ο Ράσελ Κρόου με τις 5 στυλιστικές αστοχίες του ωραίου φύλου «Στο Κλαρί», στο IG page του @momusnetwork

Αν δεν θες να χάσεις τα επόμενα επεισόδια, θα σε συμβουλεύαμε να κάνεις follow στο IG page του @momusnetwork!

H ετοιμόλογη κωμικός Μomusita κρατά καλά κρυμμένη την πραγματική της ταυτότητα, αλλά δε μας νοιάζει καθόλου και δεν τη χάνουμε «Στο Κλαρί»

Συντάκτης: ianastasis_Team