Ρεκόρ στα αρνητικά τεστ κορωνοϊού

Κάποιο άτυπο ρεκόρ πρέπει να κατέχει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος καθώς μέσα σε 2 μήνες έχει κάνει περίπου 15 τεστ κορωνοϊού, όλα φυσικά αρνητικά.

Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Χριστόπουλος: «λόγω των εντατικών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στο Ντουμπάι, έπρεπε μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων να κάνω πολλά ταξίδια από την Αθήνα στο Ντουμπάι και κάθε φορά οι κανονισμοί επιβάλουν να κάνω καινούργιο test COVID-19 είτε πηγαίνω στο Ντουμπάι είτε γυρίζω στην Αθήνα. Όλα τα τεστ, βέβαια, είναι αρνητικά, αλλά η διαδικασία πρέπει να τηρείται για την ασφάλεια τη δική μου αλλά και των ασθενών μου, τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ντουμπάι. Έτσι, μαζί με το αεροπορικό μου εισιτήριο έχω μαζί μου και το αποτέλεσμα από ένα νέο τεστ, που πρέπει να είναι των τελευταίων 48 ωρών. Μου έχει γίνει πια συνήθεια».

Με τέτοια έντονη επαγγελματική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ντουμπάι, φαίνεται ότι o κ. Χριστόπουλος κάποιο άτυπο ρεκόρ πρέπει να κατέχει σε αρνητικά τεστ κορωνοϊού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Συντάκτης: ianastasis_Team