Πολυτελή δώρα για όσους έχουν ήδη τα πάντα

Πολυτελή δώρα για όσους έχουν ήδη τα πάντα

Σύμφωνα με την γκουρού της οργάνωσης, την συγγραφέα Marie Kondo από την Ιαπωνία, δεν πρέπει να έχεις τίποτα στο σπίτι σου που δεν σε κάνει χαρούμενο. Εκείνη το προτείνει, εμείς το κάνουμε πράξη. Φυσικά η λίστα δώρων που ακολουθεί δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια, Είναι όμως σίγουρα ένας συνοπτικός κατάλογος γεμάτος επιλογές που μπορούν να γεμίσουν χαρά και την πιο μίζερη καρδιά.

Ομορφιά, design, extravaganza και μεγάλες δόσεις γούστου την ακολουθούν. Αν κι αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να την πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Ή μήπως όχι;

Κάτι περισσότερο από μία αφίσα:Τα παλιά κινηματογραφικά πόστερ αποτελούν τυπωμένες αναμνήσεις από άλλες πιο ρομαντικές εποχές. Η πρωτότυπη αφίσα όμως από το θρυλικό 8 1/2 του Federico Felini είναι κάτι περισσότερο από ένα πόστερ: είναι ένα κειμήλιο του σινεμά.




Το ωραιότερο πικ-απ του κόσμου:Το βινύλιο έχει επιστρέψει για τα καλά. Κι αν ένα ηχοσύστημα δύσκολο αποτελεί στολίδι για τον χώρο σου, δεν ισχύει το ίδιο και τα πικ-απ. Η τουλάχιστον για αυτό το πικ-απ, το Wrensilva Black Tiger, με την υπογραφή των Scott και Debra Salye, το οποίο διεκδικεί δάφνες design ακριβώς όπως τα χειροποίητα έπιπλα.

Ένας χαρτοφύλακας έργο τέχνης:Κάτι ανάμεσα σε χαρτοφύλακα, θήκη για tablet κι υπερμέγεθες πορτοφόλι δια χειρός Brunello Cucinelli. Δεν είναι όμως οι πολλές χρήσεις του που τον κάνουν μοναδικό. Ο αέρας πολυτέλειας που αποπνέει, το μαλακό 100% δέρμα και το άψογο ιταλικό design είναι εκείνα που το καθιστούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Πηγή: esquire.com.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team