OPEN DOOR RUN: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

OPEN DOOR RUN: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Μετά από δύο συνεχή χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει ξανά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων, που λειτουργεί στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη.

Το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε ενήλικες με βαριάς μορφής εγκεφαλική παράλυση, που αλλιώς θα βρισκόντουσαν απομονωμένοι στα σπίτια τους.

Το OPEN DOOR RUN θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.00 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800 μ. για τα παιδιά.

Για τη διαδρομή των 800μ., η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε το ακόλουθο link: https://www.myrace.gr/event/4540/registrations.html

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε:

 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 , ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης (Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου).

 την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 07:30-08:30, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Μεγάλος χορηγός: Rehab Care Χορηγοί: EFAGROUP, Βίκος

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.


Συντάκτης: ianastasis_Team