Yamaha: Δημοπρασία αγωνιστικού Tenere

Yamaha: Δημοπρασία αγωνιστικού Tenere

Η Yamaha βγάζει σε δημοπρασία το αγωνιστικό Tenere World Raid που κέρδισε τον αγώνα Tunisia Desert Challenge.

Ο οργανισμός Riders for Health είναι από τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο των δύο τροχών προσφέροντας εδώ και τριάντα χρόνια υπηρεσίες πολύ σημαντικές σε δυσπρόσιτες περιοχές της Αφρικής. Είναι πρωτοπόρος οργανισμός στην μεταφορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με τεράστιο έργο στην ευαισθητοποίηση του κοινού στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική.

Πριν από μερικούς μήνες η Yamaha ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Riders for Health για τα επόμενα τρία χρόνια και θα προσφέρει μοτοσικλέτες, χρήματα και εξοπλισμό στον οργανισμό. Για να τονίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Yamaha ανακοίνωσε στη διάρκεια του WSBK της Μ. Βρετανίας όταν θα βγάλει σε δημοπρασία μια σπάνια αγωνιστική της μοτοσικλέτας.

Yamaha

Η Yamaha τον Απρίλιο που μας πέρασε, πήρε μέρος στον αγώνα Tunisia Desert Challenge με μια ειδικά διαμορφωμένη Tenere 700 World Raid. Μάλιστα η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με αναβάτη τον Αλεσάντρο Μποτούρι δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες της off-road μοτοσικλέτας. Ανάμεσα στα αυτοκόλλητα στα πλαστικά της μοτοσικλέτας υπήρχε και το λογότυπο της Wheels for Life. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα λοιπόν βγαίνει σε πλειστηριασμό τις επόμενες εβδομάδες με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τον οργανισμό.

Εκτός από την μοτοσικλέτα του Μποτούτι, η Yamaha έχει ήδη ανακοινώσει πως θα πάρει μέρος στον αγώνα Africa Eco Race που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Και η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα φέρει τα λογότυπα της Rider for Health και φυσικά θα δημοπρατηθεί αργότερα μέσα στο 2022. Στόχος της Yamaha είναι να συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος του 2022 προκειμένου να ανανεώσει πλήρως τον στόλο των μοτοσικλετών του οργανισμού Riders for Health.

Βίντεο με τη συμμετοχή του Μποτούρι στο Tunisia Desert Challenge.

Πηγή: Inmotion.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team