Pit Stop στη Μύκονο για καλό σκοπό! Οι πιλότοι της F1 στηρίζουν το «Όραμα Ελπίδας»

Pit Stop στη Μύκονο για καλό σκοπό! Οι πιλότοι της F1 στηρίζουν το «Όραμα Ελπίδας»

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Nazionale Piloti στηρίζει το Όραμα Ελπίδας!

Η Nazionale Piloti, η ποδοσφαιρική ομάδα των οδηγών της Formula 1, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 15 χρόνια και μάλιστα στην Μύκονο, όπου θα ενισχύσει το έργο του Οράματος Ελπίδας. 

Το φιλόδοξο σχέδιο, αποκτά σιγά-σιγά σάρκα και οστά, μετά τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Πριγκιπάτο του Μονακό με αντίπαλο την Star Team For The Children και παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου, σχετικά με την πρωτοβουλία του εκπροσώπου της Nazionale Piloti, Κωνσταντίνου Μαστοράκη, να φέρει ξανά τους κορυφαίους πιλότους στη χώρα μας.

Ο Στέφανο Ντομενικάλι, Εκτελεστικός διευθυντής της F1 και ο Έλληνας επιχειρηματίας Κώστας Μαστοράκης.

Όπως έγινε γνωστό, οι Charles Leclerc και Carlos Sainz της Scuderia Ferrari, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Fernando Alonso της Alpine, ο Pierre Gasly της Scuderia AlphaTauri, οδηγοί άλλων κατηγοριών όπως ο Maro Engel και ο Giancarlo Fisichella αλλά και βετεράνοι οδηγοί όπως ο Tonio Liuzzi, o Ivan Capelli κ.α. αποδέχθηκαν την πρόσκληση να επιστρέψουν στην Ελλάδα, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα ενισχύσει το έργο του Οράματος Ελπίδας.

Το ραντεβού δόθηκε για την κοσμοπολίτικη Μύκονο, κατά πάσα πιθανότητα στις 6 Αυγούστου, επιτρέποντας στους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να απολαύσουν τις ομορφιές του Αιγαίου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Κώστας Μαστοράκης, ο οδηγός αγώνων F1 Πιερ Γκασλί και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας.

Στη συνέντευξη Τύπου του Grand Prix Formula 1 του Μονακό, ο Leclerc απάντησε σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου του CAR και του gazzetta.gr, Πάνου Σεϊτανίδη: «Η Μύκονος είναι ένα μέρος που αγαπώ και μου αρέσει πολύ να πηγαίνω εκεί και να αποσυνδέομαι από την πίεση της αγωνιστικής σεζόν. Γνωρίζω πως η Nazionale Piloti έχει βοηθήσει το ίδρυμα Όραμα Ελπίδας για τα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε για έναν τέτοιο σκοπό».

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο οδηγός αγώνων F1 Κάρλος Σάινθ.

Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί δείπνο και after party στο SantAnna, με τον Fisichella να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στον χώρο της μουσικής, αφού θα βρεθεί στα deck!

Ο συνιδρυτής και Executive Chef του ομίλου Nice n Easy Χρήστος Αθανασιάδης με τον Πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Nazionale Piloti, Mario di Natale, θα επισκεφτεί τη χώρα μας με πρώτη στάση το Ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας», ενώ θα ακολουθήσουν επαφές με το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Μυκόνου. Έπειτα, θα επιθεωρήσει το γήπεδο στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ώστε να πιστοποιήσει πως υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσει η υλοποίηση του project.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας, ο Έλληνας επιχειρηματίας Κώστας Μαστοράκης και ο Πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος.

Όσο για την ελληνική All Star ομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νικος Βέρτης έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή ενώ θα χρειαστούν… εργονομικά τεστ και για τους συμμετέχοντες των αντίστοιχων αγώνων που έλαβαν χώρα το 2006 και το 2007, ώστε να προκύψει η τελική σύνθεση.

Ραντεβού λοιπόν στη Μύκονο, τον Αύγουστο, για μια ημέρα γεμάτη Formula 1 και Όραμα Ελπίδας!


Συντάκτης: ianastasis_Team