Γυμνοί αγρότες για καλό σκοπό – Το ημερολόγιο του νέου έτους από τη Σκωτία!

Γυμνοί αγρότες για καλό σκοπό – Το ημερολόγιο του νέου έτους από τη Σκωτία!

12 λίρες κοστίζει το νέο ημερολόγιο που δημιουργησαν αγρότες και αγρότισσες από τη Σκωτία για να στηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση «RSABI».

Το 80% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από το ημερολόγιο 2022, θα διατεθούν για καλό σκοπό
για την ενίσχυση του ταμείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης για την ψυχική υγεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun».

Οι νεαροί αγρότες από τη Σκωτία που ποζάρουν γυμνοί φροντίζοντας ζώα είναι εθελοντές, ηλικίας 20 έως 27 ετών και εργάζονται σε φάρμες της περιοχής Lothians.

AGROTES-SKOTIA

Την πρωτοβουλία για το αποκαλυπτικό ημερολόγιο έλαβε η αγροτική ένωση «Peeblesshire Young Farmers Club» στη Σκωτία.

«Ο πρόεδρος Γουίλιαμ Μπράουν και εγώ είχαμε την ιδέα τον Ιανουάριο, αφού είδαμε ένα σύλλογο σε γειτονική μας περιοχή που το έκανε», υποστηρίζει η 22χρονη, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Star».

agrotesgimnoi
skotia-agrotes

«Σκεφτήκαμε ότι φαινόταν μία καλή ευκαιρία για να διασκεδάσουμε και να συγκεντρώσουμε χρήματα. Στην αρχή προσπαθήσαμε αρκετά για να πείσουμε τον κόσμο να συμμετέχει , ωστόσο, όταν βάλαμε μοντέλα, αμέσως εξέφρασαν ενδιαφέρον κι άλλοι. Όλοι ήταν νευρικοί στην αρχή, αλλά μόλις ξεκινήσαμε, ήταν πολύ διασκεδαστικό γιατί ο φωτογράφος μας έκανε να νιώθουμε τόσο άνετα σαν να ήμασταν με φίλους», προσθέτει.Το 80% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από το αγροτικό ημερολόγιο ( 12 λίρες το κόστος του ) θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση «RSABI» και τα υπόλοιπα τη διεξαγωγή εκδηλώσεων που αφορούν νέους αγρότες.


Συντάκτης: ianastasis_Team