700 βιβλία συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά της «Ελπίδας»

700 βιβλία συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά της «Ελπίδας»

700 παιδικά βιβλία συγκεντρώθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου ώστε να δοθούν στα παιδιά της ογκολογικής μονάδας παίδων «Ελπίδα».

Όλα είναι ευγενικές προσφορές των Αλιμιωτών που μέχρι και σήμερα πήγαιναν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ώστε να δώσουν παιδικά/εφηβικά βιβλία.

Η συλλογή συνεχίζεται και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου στη συμβολή των οδών Αυξεντίου και Αριστοτέλους.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

700 παιδικά βιβλία μαζέψαμε μέχρι τώρα στην Δημοτική μας Βιβλιοθήκη (Ιωνίας 24), για τα παιδιά της ογκολογικής μονάδας παίδων “ΕΛΠΙΔΑ”, όλα ευγενικές προσφορές των Αλιμιωτών.

Δώρο αγάπης, για μικρά παιδιά που δοκιμάζονται πολύ άδικα και στα οποία μπορούμε, έστω και με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, να είμαστε δίπλα τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους προσέφεραν βιβλία, καθώς και τις εθελόντριες και τους εθελοντές που είχαν την ιδέα και εργάστηκαν για την δράση αυτή.

Η συλλογή παιδικών βιβλίων για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ” συνεχίζεται και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας (Αυξεντίου & Αριστοτέλους, ισόγειο).

Πηγή: alimosonline.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team