Ο πρώτος Διάπλου στην Ανάβυσσο Αττικής από το EverEden Beach Resort & Spa και το Saronic Ski club

Ο πρώτος Διάπλου στην Ανάβυσσο Αττικής από το EverEden Beach Resort & Spa και το Saronic Ski club

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο πρώτος Διάπλους του κόλπου Evereden στο 47χλμ στην Ανάβυσσο Αττικής, μία πρωτοβουλία που διοργάνωσαν από κοινού το EverEden Beach Resort & Spa και το Saronic Ski club. Με τη θερμοκρασία της θάλασσας να είναι ιδανική, πληθώρα κολυμβητών, το weswim καθώς και τα νεανικά τμήματα κολύμβησης του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την ομορφιά της παραλίας του Evereden, προάγοντας το μήνυμα της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής και διαμορφώνοντας ένα ενθουσιώδες πλήθος. Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για το ερχόμενο έτος με ένα ακόμα μεγαλύτερο event.

Η ξακουστή παραλία EverEden, έχει την δική της ιστορία στο beach life της Αθηναϊκής Ριβιέρα. Το τοπωνύμιο της περιοχής προέρχεται από τον Μαύρο Βράχο που δεσπόζει στο κέντρο του κόλπου και χωρίζει την ακτογραμμή σε δυο παραλίες. Η παραλία βραβεύεται από 22 χρόνια με γαλάζια σημαία. Ένα βραβείο για την καθαρότητα των υδάτων αλλά και τις παροχές προς το κοινό.

Το Ever Eden Beach Resort Hotel καλείται να εμπλουτίσει την Αθηναϊκή Ριβιέρα ευελπιστώντας να προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της Αττικής, ενός προορισμού πλήρους σε περιεχόμενο και επιλογές.


Συντάκτης: ianastasis_Team