«Κόμισσα» της Κέρκυρας: Γεύσεις της σύγχρονης μεσογειακής γαστρονομίας

«Κόμισσα» της Κέρκυρας: Γεύσεις της σύγχρονης μεσογειακής γαστρονομίας

Στην ατμοσφαιρική και πανέμορφη Κέρκυρα θα συναντήσεις το εστιατόριο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις υπέροχες γεύσεις και την απαράμιλλη ποιότητα του, λανσάροντας μια άλλη εκδοχή της κερκυραϊκής κουζίνας.

Και φυσικά αναφερόμαστε στη «Κόμισσα» στον γραφικό όρμο Γαρίτσας η οποία με τη θέα της στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας και τα πεντανόστιμα πιάτα της φιλοξενεί τους ντόπιους και τους επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού. Το εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή του Ανεμόμυλου και υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους, οι οποίοι απολαμβάνουν παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές, επιμελημένες με μεράκι και την κερκυραϊκή κουλτούρα.

Χαρακτηριστικό της «Κόμισσας» είναι και η αισθητική του χώρου. Φιλόξενος, φωτεινός, άνετος και μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα να προσδίδει ακόμα περισσότερο κύρος στο νέο στέκι της Κέρκυρας.

Στη «Κόμισσα» βρέθηκε ο Γιώργος Ντάβλας, για να δοκιμάσει μοναδικά πιάτα, με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, τα περισσότερα από τα οποία είναι παραγωγής του μαγαζιού, να απολαύσει τη μαγευτική θέα και να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες Στέφανο Νεδέλκο, Δημήτρη Κατέχη αλλά και τον Κώστα Μωραΐτη που είναι και ο σεφ της «Κόμισσας».

Οι γεύσεις της Κέρκυρας είναι ιδιαίτερες και ταυτίζονται με τον τόπο και την διαμόρφωση της χαρακτηριστικής γαστρονομικής εμπειρίας του νησιού.


Συντάκτης: ianastasis_Team