Bridal Collection: Όλες οι νέες τάσεις της νέας σεζόν από τον οίκο Karaververis

Bridal Collection: Όλες οι νέες τάσεις της νέας σεζόν από τον οίκο Karaververis

Ο γάμος αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και αδιαμφισβήτητα πρέπει να είναι ονειρεμένος με την μέλλουσα νύφη να αγγίζει την τελειότητα και να κλέβει την παράσταση όπως της αξίζει! Ο οίκος Karaververis που πρωτοπορεί 35 χρόνια στον χώρο του Γάμου και της Βάπτισης, ετοιμάζει μια ανατρεπτική νυφική συλλογή για τις νύφες του 2022. Η επιλογή του νυφικού είναι, ίσως, η σημαντικότερη επιλογή που έχετε να κάνετε για την ημέρα του γάμου. Είναι πολύ σημαντικό το νυφικό που έχετε ονειρευτεί να εφαρμόζει τέλεια και να έχει τη σωστή γραμμή. Μην διστάσετε να περιγράψετε το τέλειο νυφικό και η Όλγα Καραβερβέρη θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα!

Γραμμές ίσιες, σικάτες αλλά και πιο πριγκιπικές χαρακτηρίζουν τη συλλογή της νέας χρονιάς. Ταυτόχρονα, η σχεδιάστρια του οίκου Όλγα Καραβερβέρη ετοιμάζει την προσωπική της συλλογή με επιλεκτικά και ιδιαίτερα νυφικά κομμάτια. Μερικές προτάσεις για να ξεχωρίσετε στην πιο σημαντική και ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας είναι το νυφικό στράπλες γραμμής Α με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Το συγκεκριμένο νυφικό είναι αρκετά πρακτικό, θηλυκό και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό. 

Η νυφική τουαλέτα από τούλι με γκλίτερ, με φούστα με βολάν και βαθύ ντεκολτέ, αποτελεί επίσης μια κομψή και στιλάτη επιλογή. Το βολάν στο νυφικό τονίζει τη μέση και το πάνω μέρος, προσθέτοντας άνεση και ένα δυναμικό στυλ στην μέλλουσα νύφη. Ένας ακόμα τύπος νυφικών που αρέσει σε πολλές γυναίκες είναι τα νυφικά με δαντέλα.

Τα νυφικά με δαντέλα είναι μια θαυμάσια επιλογή, που ταιριάζει σε αρκετούς διαφορετικούς σωματότυπους, αγκαλιάζοντας το σώμα και προσδίδοντας μια αίσθηση κομψότητας στη γυναίκα. Και φυσικά η νέα τάση στη μόδα είναι τα νυφικά one shoulders που προσδίδουν στη γυναίκα ένα διαφορετικό στιλ που δεν είναι συνηθισμένο. Τα νυφικά αυτά χαρακτηρίζονται από την κομψότητά τους αλλά και από την επαναστατικότητα και το δυναμισμό που προσδίδουν στη νύφη. Είναι κατάλληλα για μη συμβατικές νύφες που δεν φοβούνται να τολμήσουν και να κερδίσουν. Τα νυφικά αυτά εστιάζουν τη προσοχή στην επάνω πλευρά του σώματος και κυρίως στην περιοχή του στήθους, του λαιμού, της πλάτης και φυσικά των ώμων.

Με έμπνευση και υψηλή αισθητική η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη και το ανθρώπινο δυναμικό του οίκου Karaververis μας παροτρύνει να δοκιμάσουμε την νέα συλλογή στα δύο της ατελιέ σε Κολωνάκι και Ελευσίνα.


Συντάκτης: ianastasis_Team