Αντιγηραντικές θεραπείες με το όνομα και το DNA σου!

Αντιγηραντικές θεραπείες με το όνομα και το DNA σου!

Ποια είναι η διαδικασία;

Όλοι έχουμε, σε πολλές περιπτώσεις δυσκολευτεί να βρούμε τα κατάλληλά προϊόντα περιποίησης και αντιγήρανσης, που να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας μας. Αν μπορούσε, όμως, να φτιαχτεί το προϊόν, με το όνομα και τα χαρακτηριστικά μας, βασισμένο στο DNA και το δέρμα μας;

Τα SkourasMed προχωρούν σε μία διεθνή καινοτομία και δημιουργούν εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου, τα οποία παρασκευάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια σε Ελλάδα & Ελβετία, αφού προηγηθεί η μέτρηση της βιολογικής ηλικίας του κάθε ατόμου.

Μέσα από τη συνεργασία των SkourasMed με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πραγματοποιούνται μία σειρά ειδικών εξετάσεων που μας γνωστοποιούν, την προσωπική μας προδιάθεση στην πρόωρη γήρανση. 

Ποια είναι η διαδικασία;

Με μία απλή αιμοληψία στα SkourasMed, το δείγμα αίματος αποστέλλεται στο εργαστήριο Μοριακής Γενετικής & Αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, όπου και αναλύεται για να αποκαλυφθεί η βιολογική ηλικία των κυττάρων μέσα από το μήκος των τελομερών και την ενεργητικότητα της τελομεράσης, καθώς και τη κατάσταση των αντιγηραντικών μηχανισμών του ίδιου του σώματος, όπως το πρωτεόσωμα και ο βασικός πρωτεολυτικός μηχανισμός των κυττάρων.

Τα SkourasΜed χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες αλλά και το γονιδιακό προφίλ, παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά με στόχο το νεανικό δέρμα, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες κατά τις οποίες, oι κλινικοί διαιτολόγοι των SkourasΜed σε συνεργασία με το τμήμα αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών προβαίνουν σε διατροφική συμβουλευτική και σχεδιασμό διαιτολογίου για αντιγήρανση, βάσει των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων. Έτσι, η εξατομικευμένη διατροφή στοχεύει σε μια νεανική εμφάνιση και βελτίωση της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.skourasmed.com


Συντάκτης: ianastasis_Team