Το Δειπνοσοφιστήριον αρωγός της Περιφέρειας Αττικής και της δράσης στήριξης των πυρόπληκτων

Το Δειπνοσοφιστήριον αρωγός της Περιφέρειας Αττικής και της δράσης στήριξης των πυρόπληκτων

Μπορεί οι καταστροφικές πυρκαγιές να άφησαν το αποτύπωμά τους αλλά οφείλουμε να στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον με ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Το Δειπνοσοφιστήριον, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και προσφοράς, ανταποκρίθηκε και συνέδραμε άμεσα τη δράση της Περιφέρειας Αττικής, προσφέροντας 1.000 μερίδες φαγητό ημερησίως από τις 10 Αυγούστου και για επτά ημέρες σε πυρόπληκτους, σώματα ασφαλείας, κλιμάκια και ομάδες εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που επλήγησαν στη Βορειοανατολική Αττική. Τα γεύματα διανεμήθηκαν από τα επτά κέντρα τροφοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για μια δράση στο πλαίσιο του κώδικα αξιών του Δειπνοσοφιστηρίου. Ενός κώδικα με επίκεντρο τον άνθρωπο, το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία που στοχεύει στη στήριξη των συμπολιτών μας.

Από την ίδρυσή του, το 1996, και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη του Δειπνοσοφιστήριον βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές. Όσον αφορά στο πρώτο, σε έναν τομέα όπου όλα λίγο πολύ μοιάζουν, εκείνο τελικά που κάνει τη διαφορά και δεν αντιγράφεται είναι ο παράγων «άνθρωπος». Με αυτό το σκεπτικό, οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το Δειπνοσοφιστήριον Catering είναι κορυφαίοι στο είδος τους, από τους chefs και pastry chefs, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε στάδιο οργάνωσης. Όλοι τους διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες όπου η πίεση και οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλές.


Συντάκτης: ianastasis_Team