Cocktail party και ομαδική έκθεση του Art Dose σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos

Αληθινή έκρηξη χρώματος στην έκθεση «Splash of Color», με την οποία υποδέχτηκε το Καλοκαίρι το The Art Dose σε συνεργασία με το Bollicine στη Μύκονο.

Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση, αφιερωμένη στην αναγέννηση του χρόνου, που υμνεί την παρουσία του χρώματος στη ζωή μας. Επειδή είναι αδύνατον να φανταστούμε και πολύ περισσότερο να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο χωρίς χρώματα, το «Splash of Color» έρχεται ως αντίδοτο στην γκρίζα καθημερινότητα της πανδημίας.

Η Νίκη Καποπούλου και ο Βαγγέλης Καπόπουλος στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.
Η Νίκη Καποπούλου, art curator του Art Dose.
Η Μαρίνα Καποπούλου, η Rania Khouri και ο Saji Khouri στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.
Η Νίκη Καποπούλου και ο Mir Akbar στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.

Με την υπογραφή και επιμέλεια της Νίκης Καποπούλου, η οποία γι’ άλλη μια φορά λειτουργεί με γνώμονα να προσφέρει στους φιλότεχνους ακριβώς αυτό που τους λείπει αυτήν την ιδιαίτερα διαφορετική εποχή. Στην έκθεση συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν έργα εξαιρετικής πολυχρωμίας, γεμάτα αισιοδοξία, που θα σας προσφέρουν νοητές αποδράσεις σε άλλους κόσμους.

Η Νίκη Καποπούλου και η Abla Kawar στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.
Ο Γρηγόρης Καπόπουλος και ο Γιάννης Μανιάτης στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.
Ο Βαγγέλης Καπόπουλος και ο Τρύφων Θεόδωρος στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.

Δώρα τέχνης μοναδικά, που θα σας ταξιδέψουν, θα σας απογειώσουν, θα σας γεμίσουν αισθήματα χαράς, ευεξίας και χαλάρωσης, που τόσο έχουμε ανάγκη μετά από μια περίοδο γεμάτη lockdowns και περιορισμούς. Έργα με μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν θεραπευτική επίδραση στην ψυχολογία μας, μας αναζωογονούν και δίνουν στον χώρο μας αυτό ακριβώς που λείπει από τη ζωή μας αυτήν την πρωτόγνωρη χρονιά που διανύουμε.

Η Ιωάννα Γαλλή , ο Γιάννης Μανιάτης και η Νίκη Καποπούλου στο cocktail party του Art Dose στη Μύκονο σε συνεργασία με το Bollicine Mykonos.
Απόψεις της ομαδικής έκθεσης του Art Dose «Splash of Color» και του cocktail party.

Ένα εισιτήριο για ένα πολύχρωμο ταξίδι μέσα από την τέχνη, με μοναδικά cocktails ειδικά διαμορφωμένα για τη βραδιά.

Η έκθεση περιλαμβάνει δώρα τέχνης των: 2Fast, Aiiroh, Alain Mimouni,Caroline de Souza, Sake, Ghost Art, Hawini, Popaz, Δημήτρη Δάλλα, Mr. Brainwash, Δημήτρη Κοροβέση, Philarthrop, Mr. Debonair, Comerro.

Διάρκεια έκθεσης: Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Bollicine, Φλώρου Ζουγανέλη 3, Μύκονος, 84 600

Ώρες καταστήματος: Δευτέρα – Κυριακή 11.30-15.00 & 17.00 – 01.30

E-SHOP: www.theartdose.com

ARTSY: https://www.artsy.net/the-art-dose

Facebook: https://www.facebook.com/theartdose/

Instagram: https://www.instagram.com/theartdose/?hl=en


Συντάκτης: ianastasis_Team