Get Out More! Επικοί αγώνες με TikTokers, Instagrammers, YouTubers στην Ρόδο

Get Out More! Επικοί αγώνες με TikTokers, Instagrammers, YouTubers στην Ρόδο

Οι μπάρες δημητριακών «Nature Valley», συνεργάζονται με την «Aphetor», μια νέα εταιρία που συνδυάζει τον αθλητικό με τον ψηφιακό κόσμο,  για μια σειρά επικών αγώνων στην Ρόδο που θα βγάλουν εκτός comfort zone 35 influencers από όλο τον πλανήτη. TikTokers, Instagrammers, YouTubers θα αναμετρηθούν σε 6 απίστευτες δοκιμασίες από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου

Οι αγώνες «Aphetor» έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση στον αθλητικό χώρο  αλλά και του marketing καθώς σε αντίθεση με τα παραδοσιακά αθλήματα οι influencers-αθλητές δημοσιεύουν το περιεχόμενο στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσεγγίζοντας έτσι την Generation Z. Η συνεργασία με την «Nature Valley» έχει στόχο να προσεγγίσει εκατομμύρια νέους followers και να τους δώσει κίνητρο να βγουν περισσότερο έξω “Get out More”.    

Get out More ακόμα και στο σπίτι! Η «Nature Valley» και η «Aphetor» θα δημιουργήσουν  ένα μοναδικό παιχνίδι A/R (επαυξημένης πραγματικότητας) στο Instagram, που θα επιτρέψει στους followers να αναμετρηθούν εικονικά με τους συμμετέχοντες influencers και να κερδίσουν έπαθλα από την «Nature Valley».

Get out More και ραντεβού στη Ρόδο 11 με 16 Ιουλίου!

Ανάμεσα στους 35 influencers θα βρίσκεται και ο Έλληνας YouTuber Πάνος Ευταξίας. Το κανάλι του, PanosDentGames, έχει  πάνω από 650 χιλιάδες subscribers! 


Συντάκτης: ianastasis_Team