Yes we fly: Πέταξε και εσύ με τη νέα collection της Wonders Shoes

Για κάθε γυναίκα η καθημερινότητα πολλές φορές επιφυλάσσει ορθοστασία, τρέξιμο και κούραση, που επιδεινώνεται με τη λάθος επιλογή υποδημάτων, ενώ ταυτόχρονα θέλει να είναι κομψή και ευπαρουσίαστη.

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται να διορθώσει η Wonders Shoes με τη νέα collection της «Yes we fly». Με ελαφριά και εύπλαστη σόλα δεν δυσκολεύει το πόδι και παραμένει άνετο και ξεκούραστο για πολλές ώρες.

Yes we fly: Πέταξε και εσύ με τη νέα collection της Wonders Shoes.

Η collection περιλαμβάνει διαφορετικά στυλ για όλα τα γούστα, από αθλητικά μέχρι θηλυκά πέδιλα. Το μότο της collection αντιπροσωπεύει πραγματικά την ανάλαφρη αίσθηση που δίνουν τα υποδήματα Wonders Shoes.

Με τη συλλογή αυτή, το brand συνεχίζει την οικολογική του δράση καθώς κάθε παπούτσι είναι περιβαλλοντικά φιλικό και ενισχύει τη δέσμευση της εταιρίας σε μια κυκλική οικονομία στη μόδα, με λιγότερη σπατάλη και περισσότερο σεβασμό.

Σε αυτές τις αρχές βασίστηκε και η συνεργασία της Wonders Shoes με τη Gravity Waves με σκοπό να καθαριστούν οι ωκεανοί μας από το πλαστικό.

Πλέον, με κάθε ζευγάρι Wonders Shoes που αγοράζετε ένα κιλό πλαστικό αφαιρείτε από τη Μεσόγειο θάλασσα! Δείτε τη συλλογή της Wonders Shoes εδώ: https://wonders.com/EM/en/


Συντάκτης: ianastasis_Team