Ποια αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθηναϊκή Ριβιέρας;

Αυτές τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, όσοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να δραπετεύσουμε σε κάποιο μακρινό προορισμό, ονειρευόμαστε βουτιές σε καταγάλανα νερά και δροσερά κοκτέιλ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, φόρεσε το μαγιό της, και απόλαυσε τις βουτιές στη παραλία του ξενοδοχείου EverEden Beach Resort & Spa. Το EverEden Beach Resort & Spa, αποτελεί έναν ολόκληρο προορισμό, προσφέροντας άνετη και σύγχρονη διαμονή σε έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων, από τα απλά Deluxe standard μέχρι και τις πολύ άνετες σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, φόρεσε το μαγιό της, και απόλαυσε τις βουτιές στη παραλία του ξενοδοχείου Evereden Beach Resort.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας του EverEden Beach Resort & Spa προσφέρει το Hokyo sushi bar, το μεξικάνικο εστιατόριο Cacti, ενώ στην παραλία σας περιμένει all time classic εστιατόριο Edenaki! Οι αθλητικοί τύπο μπορούν να επισκεφθούν το γυμναστήριο, η να τρέξουν στα μονοπάτια του θέρετρου, ενώ στην παραλία υπάρχει επαγγελματικό κέντρο καταδύσεων & water sports . Για τους μικρούς φίλους το aqua park προσφέρει τραμπολίνο, τσουλήθρες, πυραμίδες και καταπέλτες, εγγύηση για αξέχαστο παιχνίδι και αναμνήσεις! Η παραλία του Evereden Beach Resort & Spa βραβεύτε για 23 συνεχόμενα έτη με γαλάζια σημαία! H παραλία αποτελεί κορυφαίο προορισμό, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας, με θέα τον εμβληματικό μαύρο βράχο από τον οποίο έχει ονομαστεί και η περιοχή του Μαύρου Λιθαριού!


Συντάκτης: ianastasis_Team