Τώρα ο καλύτερος καφές έρχεται σπίτι σου!

Τώρα ο καλύτερος καφές έρχεται σπίτι σου!

Μια φιλία, για να κρατήσει στον χρόνο, θέλει φροντίδα!

Γι’ αυτό, το HeyBox επιλέγει για σένα μοναδικές γεύσεις, υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, τις οποίες εμπλουτίζει διαρκώς, για να μη βαριέσαι ΠΟΤΕ. Και όχι μόνο αυτό, κάθε συσκευασία, από το σακουλάκι του καφέ, μέχρι τις κάψουλες και το κουτί, έχει μελετηθεί, για να σου μεταφέρει τέλεια τα αρώματα, τις γεύσεις, τις ιστορίες όπως σου αξίζει!

HeyBox: Τώρα ο καλύτερος καφές έρχεται σπίτι σου!

Τα προϊόντα του HeyBox, παράγονται στην Ελλάδα στην μικρή μας παραγωγική μονάδα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι, τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, από αρωματικούς φίλτρου καφέδες, χαρμάνια από διαλεχτούς κόκκους 100% Arabica, ελληνικό αλλά και κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*. Οι γεύσεις μας είναι μοναδικές και τις επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή. Ξεχωρίζουν ο αρωματικός φίλτρου Fluffy Pancake που θυμίζει «μαμαδίστικα» κυριακάτικα πρωινά, το signature blend μας Bright Aurora και ο ξανθός ελληνικός Eternal Summer με πλούσια κρέμα και τη μαγική ικανότητα να θυμίζει καλοκαίρι!

Επίσης, διαθέτουμε και τις πιο καλοκαιρινές προτάσεις. Ο αρωματικός φίλτρου μας Havana Spirit με λαχταριστό άρωμα βούτυρο-ρούμι θα σας πάει ταξίδι στην Καραϊβική! Τον προτείνουμε παγωμένο και αποτελεί την τέλεια εναλλακτική στον freddo espresso.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Μάθετε περισσότερα στο site www.hey-box.com

*H Nespressο είναι εμπορικό σήμα της Societe de Produits Nestle S.A.. Ούτε η εταιρεία ούτε οι θυγατρικές της συνδέονται με το HeyBox.


Συντάκτης: ianastasis_Team