Το τραγούδι του 2013 που «προέβλεψε» την πανδημία γίνεται viral στο TikTok

Το τραγούδι του 2013 που «προέβλεψε» την πανδημία γίνεται viral στο TikTok

Ένα τραγούδι του 2013 του ράπερ Dr Creep έγινε viral στο TikTok λόγω στίχων που οι ακροατές ισχυρίζονται ότι «προέβλεψαν» την πανδημία της Covid-19.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Pandemic» έχει αναφορές σε έναν «κορονοϊό» του έτους 2020, ωστόσο, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει προηγουμένως εξηγήσει ότι πρόκειται για παράξενη σύμπτωση.

Όταν έγραψε για πρώτη φορά τους στίχους που συσχετίζουν το 2020 με κορονοϊό, υπήρχαν ήδη πολλοί κορονοϊοί και ένας τύπος του ιού τότε κυριαρχούσε σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook πέρυσι, ο ράπερ διευκρίνισε: «Όσον αφορά την αναφορά στο 2020, το 2020-2030 είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν μελετήσει θέματα εσωτερισμού. Πριν από 10 χρόνια ειπώθηκε ότι το 2012 δεν εμπνέει ανησυχία ότι πρέπει να προσέξουμε το 2020-30».

«Για μένα, οι στίχοι είναι απλώς μια σύμπτωση παρά μια πρόβλεψη, καθώς δεν αισθάνομαι ότι “προσπαθούσα” να προβλέψω κάτι, απλώς έκανα ένα στίχο για αυτό που παρακολουθούσα. Αλλά αποκαλέστε την πρόβλεψη, απλή σύμπτωση, χαζή τύχη, απομακρυσμένη προβολή, προγνωστικό προγραμματισμό ή ό,τι θέλετε».

Ωστόσο, τα αποσπάσματα από το τραγούδι του Αμερικανού ράπερ έγιναν viral στο TikTok πρόσφατα, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δηλώνουν έκπληκτοι από τη σύμπτωση.


Συντάκτης: ianastasis_Team