Spread lucky vibes: Ο Καλοκαιρινός Λαχνός του MDA Ελλάς έχει ήδη αρχίσει και κληρώνει μοναδικά δώρα!

Spread lucky vibes: Ο Καλοκαιρινός Λαχνός του MDA Ελλάς έχει ήδη αρχίσει και κληρώνει μοναδικά δώρα!

Στήριξε κι εσύ το έργο του MDA μπαίνοντας στην κλήρωση και κερδίζοντας υπέροχα δώρα!

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1300 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Μπείτε και εσείς στο site της λαχειοφόρου αγοράς του MDA και δηλώστε συμμετοχή στη κλήρωση για μοναδικά δώρα ενώ παράλληλα στηρίζετε τη δράση του MDA. Μπορείτε πάντα να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε αγοράζοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα που προσφέρονται.

Πάρτε και εσείς μέρος στο https://mdahellas.gr/summer-lottery-2021/

Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς είναι μία ευγενική προσφορά καταστημάτων, εταιρειών και φίλων που στηρίζουν το έργο του σωματείου.

AEGEAN, ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE, ANATOL, ANCIENT GREEK SANDALS, ANGELIKI KARAMINA, ATHENS ATHLETICS, AZURA, BEGNIS, CASTALIA, COCO-MAT ATHENS BC , DIFFERENT & DIFFERENT, DIVANI COLLECTION HOTELS, DKNY-ESTEE LAUDER HELLAS, DRUCKFARBEN HELLAS S.A., GB SPA, HOLY GINGER, HOME SELECTIONS KLEOMENOUS, IOANNA KOURBELA, ISQUARE SA, KESSARIS, LA REDOUTE, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MY SHOE, NAKAS PAPER, OPTOYA, OSTEOSTRONG, PHARMA PLUS, SEATHROUGH, SPIRITO ROSA, STEFANIA FRANGISTA, SUN OF A BEACH, TIKI TIKI, VASSILIA, ΚΟΥΝΤΟΥΔΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ , ΠΛΑΙΣΙΟ, ΣΟΦΙΑ ΣΚΑΠΕΡΔΑ

Για όλους όσους συμμετέχουν στη λαχειοφόρο με την αγορά λαχνών, τα γυμναστήρια ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE προσφέρουν 1 μήνα δωρεάν υπηρεσιών!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 12:00 παρουσία συμβολαιογράφου και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 12.00.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την εύρυθμη λειτουργία των 3 Μονάδων νευρομυϊκών παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.


Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο. Όπως ο φετινός καλοκαιρινός λαχνός.


Συντάκτης: ianastasis_Team