Λαμπερό κάλεσμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ποιους συναντήσαμε;

H ομάδα του Studio Seven Showroom, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα event με σκοπό την προώθηση των brands που αντιπροσωπεύει. Το event έλαβε χώρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στο ΙSLAND ATHENS RIVIERA, μία ανάσα από την θάλασσα.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις συλλογές που θα ακολουθήσουν ενώ παράλληλα μπορούσαν να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα κλίμα που δεν έλειπε το χαμόγελο.

Πόπη Καρακώστα, Γιώργος Σατσίδης, Βέτα Τικταπανίδου
Χρύσανθος Πανάς, Θωμάς Σφυρής
Υβόννη μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, Νίκος Γεωργιάδης
Ελένη Βουλγαράκη, Πόπη Καρακώστα, Ιλένια Ουίλιαμς, Γωγώ Φαρμάκη

Μεταξύ αυτών παρευρέθηκαν οι: Υβόννη Μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Λάκης Γαββαλάς, Δέσποινα Καμπούρη, Ανθή Σαλαγκούδη, Νίκος Γεωργιάδης, Σόφη Δελούδη, Γιώργος Σατσίδης, Χριστίνα Αλούπη, Έλενα Ασημακοπούλου, Ιλένια Γουίλιαμς, Γωγώ Φαρμάκη, Ελένη Βουλγαράκη, Παυλίνα Κωσταγιού, Δώρα Γκουγκούση, Δημήτρης Δρακωτός, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη κ.α.

Πόπη Καρακώστα, Υβόννη Μπόσνιακ
Υβόννη Μπόσνιακ, Ανθή Σαλαγκούδη

Τα brands που αντιπροσωπεύει από το showroom είναι: ΒΕΝIBECA, BLUE DE GENES, CATARINA MARTINS, CORI, CROSSLEY, FARA, GABBA, KRAKATAU, LE SPECS, MABE, MOS MOSH, NEVER ENOUGH, OAKWOOD, ONE SESON, RESTERODS, SOPHIE DELOUDI, TIGHA, TWIST & TANGO και UNIFORM.

Νίκος Γεωργιάδης, Χριστίνα Αλούπη
Φίλιππος Λιακωτίτης, Όλγα Λιακωτίτη, Σπύρος Λιακωτίτης, Πόπη Καρακώστα
Δώρα Γκουγκούση, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης

Οι παραπάνω εταιρίες απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες με υψηλή αισθητική, λάτρεις της μόδας, της ποιότητας αλλά και του στυλ.

Άποψη του πάρτυ

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο site της σελίδας του STUDIO SEVEN SHOWROOM και στα social media:

https://studioseven.gr/ https://www.facebook.com/studiosevenshowroom/ https://www.instagram.com/studioseven_showroom/?hl=el


Συντάκτης: ianastasis_Team