Dior: Δείπνο αλά ελληνικά στην Πλάκα

Dior: Δείπνο αλά ελληνικά στην Πλάκα

Γεύμα με άρωμα Ελλάδας παρέθεσε στους καλεσμένους του ο οίκος μόδας Christian Dior μία ημέρα πριν το φαντασμαγορικό σόου στο Καλλιμάρμαρο σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οίκος Dior είχε κλείσει σχεδόν εξ ολοκλήρου κάποια εστιατόρια στα Αναφιώτικα της Πλάκας. Το δείπνο όπως και η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο, αποτέλεσε μία ωδή στον ελληνικό πολιτισμό, με τους καλεσμένους να εντυπωσιάζονται από τα εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.

Τα εστιατόρια είχαν διακοσμηθεί εξ ολοκλήρου με «άρωμα» Ελλάδας με αντικείμενα από την εταιρία Dior Mansion, ενώ τα πιάτα τα επιμελήθηκε η Ελληνίδα και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη και έφεραν την επωνυμία Themis Z, η οποία έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον διάσημο οίκο μόδας. Στο δείπνο παρευρέθηκαν πολλοί celebrities από τη Γαλλία και το εξωτερικό όπως η Γαλλίδα ηθοποιός Ματίλντ Βαρνιέ, το διάσημο μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία Σούκι Γουότερχαουζ και το μανεκέν του οίκου Dior, Καμίγ Ρόου.

Το δείπνο είχαν οργανώσει η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior, Ματίλντ Φαβιέ με τη συνεργάτιδά της Αλίν ντος Σάντος. Το γεύμα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κατέκλυσαν το Instagram, είχε έντονο άρωμα Ελλάδας με εδέσματα όπως ελιές, χωριάτικη σαλάτα και ως επιδόρπιο μπακλαβαδάκια.


Συντάκτης: ianastasis_Team