Τανιμανίδης Family: Αποχαιρέτησαν το μαιευτήριο με την γλυκιά μανούλα να δημοσιεύει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της! Δείτε το πρώτο φωτογραφικό άλμπουμ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου.

«Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από ανάρτησή της στο Instagram.

Τανιμανίδης Family: Αποχαιρέτησαν το μαιευτήριο με την γλυκιά μανούλα να δημοσιεύει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της!
Τανιμανίδης Family: Αποχαιρέτησαν το μαιευτήριο με την γλυκιά μανούλα να δημοσιεύει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της!

Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης θέλησαν να ευχαριστήσουν τους ιατρούς και τη διοίκηση του ΜΗΤΕΡΑ κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, στους δεκάδες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που καρτερούσαν για ένα φωτογραφικό ενσταντανέ και δηλώσεις του ευτυχισμένου ζεύγους. Ο ενθουσιασμένος μπαμπάς Σάκης μάλιστα, μοίραζε γλυκά στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους έξω από το μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ. «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας.

Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Βγαίνουν καθημερινά δεκάδες μωρά από τα μαιευτήρια, τα δικά μας δεν είναι διαφορετικά», είπε ο παρουσιαστής της Φάρμας, μιλώντας στις κάμερες.


Συντάκτης: ianastasis_Team