ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ.

H εμπειρία στο service αλλάζει επίπεδο

Ένα νέο, υπερσύγχρονο, επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην Πάρνηθα. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service, που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

Με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, στο νέο Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ επισκευάζονται από Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones, μέχρι κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και Scooters, Hoverboards & Ηλεκτρικά Ποδήλατα.

Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο για το Γερμανό.

Ως Νο 1 προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών της σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως. Το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.


Συντάκτης: ianastasis_Team