Παραδοσιακός εορτασμός στην Κρήτη με λύρα και τοπικές φορεσιές για το 1ο Οικολογικό Ξενοδοχείο

Με ένα διήμερο εορτασμό στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, ιδιοκτήτης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, γιόρτασε τη βράβευσή του στο πρώτο ετήσιο Maria Callas Monaco Gala & Awards που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην εμβληματική αίθουσα Salle Empire του Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο, υπό την Αιγίδα και Υψηλή Προστασία του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ο επιχειρηματίας, έλαβε το βραβείο Τουρισμού, με ιδιαίτερες αναφορές στο πολύτιμο έργο που διεξάγει για την ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό και την προώθηση του τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Ανδρεαδάκης έχει επίσης βραβευθεί το 2018 στο St Moritz για το 1ο Οικολογικό Ξενοδοχείο, ενώ ο ίδιος έχει λάβει συγχαρητήρια από 17 Υπουργεία Τουρισμού Παγκοσμίως για το έργο του.

Δέσποινα Μοιραράκη, Έλενα Ντάβλα, Τίνα Μεσσαροπούλου και η Μάρα Ζαχαρέα
Ο Γιώργος Ντάβλας και η Δέσποινα Μοιραράκη
Νίκος Ανδρεαδάκης, Νίκος Νιόπλιας και Πιερ Ισά
Έλενα Ντάβλα, Μάρα Ζαχαρέα, Τίνα Μεσσαροπούλου
Όλγα Μουτσοπούλου, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, Ελένη Αντωνιάδου
Η Έλενα Ντάβλα και ο Γιώργος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου
Γιάννης Κοντούλης, Δέσποινα Μοιραράκη, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης
Μάρα Ζαχαρέα
Μιχάλης Λεμονάκης, Ζωή Κατσούνα, Κωστής Ψαράκης και Μαρία Χουστουλάκη
Ο Γιώργος Ρούλιος στη λύρα.

Με θέα το διάσημο κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα και «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, είναι το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο συζυγός της Γιάννης Κοντούλης
Η Μάρα Ζαχαρέα με τον γιό της Βασίλη Ρουσόπουλο
Η Λουκία Παπαθανάση με τον γιό της

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του επιχειρηματία την πρώτη ημέρα απόλαυσαν τις εξαιρετικές συνταγές του παγκοσμίου φήμης σεφ Dannie Mira, στο Samurai Sushi Bar & Restaurant, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας γεύτηκαν το σούσι το οποίο είχε ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάστηκε με θαλασσινά και ψάρια που αποκαλούνται Νέτα.

Γιάννης Κοντούλης, Ελένη Αντωνιάδου
Ο Γιώργος Ντάβλας με την ομάδα του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel μπροστά στο αντικριστό
Πυροτεχνήματα
Γιώργος Ντάβλας
Δέσποινα Μοιραράκη
Άποψη του Ξενοδοχείου Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

Την δεύτερη ημέρα, η λύρα και οι παραδοσιακές φορεσιές κυριάρχησαν στο Κρητικό γλέντι που στήθηκε από τον επιχειρηματία για να τιμήσει τους παραβρισκόμενους. Το «αντικριστό», ένας από τις αρχαιότερους τρόπους ψησίματος μύησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στη μοναδικότητα της γεύσης του, με τους βοσκούς στις Μαδάρες και τον Ψηλορείτη να χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο για να ψήσουν το κρέας.

Με οδηγό την ανάγκη του επισκέπτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσει χωρίς άγχος τις διακοπές του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μια εμπειρία ζωής.


Συντάκτης: ianastasis_Team