Αναδείξτε τη μοναδικότητα σας με τα πιο φρέσκα make up looks!

Αναδείξτε τη μοναδικότητα σας με τα πιο φρέσκα make up looks!

Η make up artist Χαρά Τομαζίνου μαζί με τη μητέρα της, τη γνωστή Καίτη Τομαζίνου, δημιουργούν μερικά από τα πιο φρέσκα και μοντέρνα looks και μας δίνουν έμπνευση.

Πάντα με βάση τη μοναδικότητα και τη προσωπικότητα του μοντέλου τα looks αναδεικνύουν και ενισχύουν τη προσωπική ομορφιά και εκκεντρικότητα του. Αιγυπτιακά look με έντονο τραβηχτό eyeliner και παιχνιδίσματα στην άκρη, έντονες φωτεινές σκιές με φλούο χρώματα για μια pop διάθεση. Αν θέλετε κάτι πιο απλό αλλά εξίσου εντυπωσιακό και εξεζητημένο, ένα δίχρωμο look βασισμένο στα μαλλιά του μοντέλου με smokey eye και λαμπερά αλλά άχρωμα χείλη ίσως είναι η επιλογή σας. Τέλος, για κάτι πιο παραμυθένιο και κοριτσίστικο, ένα look με γήινες αλλά λαμπερές αποχρώσεις και όμορφα ροδαλά χείλη. Οι επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα και στιλ ώστε καθεμία από εμάς να βρει τόσο αυτό που της ταιριάζει αλλά ίσως και κάτι λίγο έξω από τα συνηθισμένα μας.

Φρέσκα και μοντέρνα looks από τη Χαρά Τομαζίνου

Ίσως η ένταση και η πολυχρωμία μοιάζουν με μεγάλο ρίσκο αλλά στα σωστά χέρια, με εμπειρία και τεχνική μπορούν να αναδείξουν την προσωπική, μοναδική ομορφιά μας με αρμονικό και εντυπωσιακό τρόπο και να κάνουν αίσθηση.

Η Χαρά Τομαζίνου βαδίζοντας στα βήματα της μητέρας με μια ακόμα πιο φρέσκια ματιά, αλλά και την όρεξη και το μεράκι που κληρονομεί, προσφέρει το δικό της κομμάτι κάνοντας πλέον τη περιποίηση οικογενειακή υπόθεση!

Μπορείτε να βρείτε και τις δύο στο boudoir τους στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134) για να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη δική σας προσωπική ομορφιά.


Συντάκτης: ianastasis_Team