YODA Clinic: Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας και οι πρωτοποριακές παροχές της

YODA Clinic: Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας και οι πρωτοποριακές παροχές της

Ο κος Ιωάννης Μπολάνης, γενικός χειρουργός της Yoda, μας ενημερώνει για τη μονάδα ημερήσιας νοσηλείας του Πειραιά.

Η YODA δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο με ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό παρέχοντας πρωτοποριακές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Στόχος είναι η διασφάλιση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας. Οι αξίες της βασίζονται στην προτεραιότητα στον άνθρωπο, στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, στην προσήλωση στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης, στην πιστή τήρηση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, στην ενσωμάτωση νέων Ιατρικών Τεχνολογιών και στην Κοινωνική Ευθύνη γενικότερα.

Εξωτερική άποψη της κλινικής Yoda

ΤΜΗΜΑΤΑ

• Οδοντιατρικό – Γναθοχειρουργικό

• Γενική Χειρουργική

• Γυναικολογικό

• Πλαστική Χειρουργική

• Γαστρεντερολογικό

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA λειτουργεί ένα πρότυπο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Γενικής Χειρουργικής, στελεχωμένο με έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα τον ασθενή και την βελτίωση της υγείας του, το χειρουργικό τμήμα καλύπτει το φάσμα των αναγκών που εκτείνονται από τη διάγνωση και την προεγχειρητική μελέτη έως τη θεραπεία και τον τακτικό μετεγχειρητικό έλεγχο για όλες τις επεμβατικές πράξεις που χρήζουν καταστολή (με τοπική αναισθησία ή/και μέθη).

Τηλ.: 210 4222260, email: info@yoda-gsdc.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team