Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε., με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής για τα 4 Σπίτια του Οργανισμού στην Αθήνα, στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιεί ο Οργανισμός για να παρέχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

Με έτος ίδρυσης το 1978, αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της ενώ κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Με πλούσια εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρρυθμη εξάπλωση στη λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη.

Ο Αντώνης Λακιώτης και ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού, Κώστας Γιανόπουλος, στις εγκαταστάσεις

Η εταιρεία είναι δομημένη γύρω από τη λέξη ποιότητα, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν αλλά και μετά την πώληση, ενώ επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από τη δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.

Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η εταιρεία στοχεύει διαρκώς στην ολική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της αλλά και του προσωπικού της, προσφέροντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πληθώρα επιλογών για τους πελάτες της, αλλά και άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό της. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της αγοράς αλλά και τον ανταγωνισμό, η εταιρεία προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία αλλά και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μετά την πώληση.

Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσφέρει στοχευμένη, πελατοκεντρική αλλά και ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση. Έχοντας προσωπική επαφή με την πελατειακή της βάση, εστιάζοντας στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία, επενδύοντας διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, και πάνω από όλα, διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσαρμοστική – ανοιχτή κουλτούρα, αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. για την κοινωνική ευαισθησία και τη σημαντική τους συμβολή στο έργο του Οργανισμού, αποδεικνύοντας ότι μόνο όταν ενώνουμε δυνάμεις μπορούμε να προσφέρουμε πραγματικά σε όσους έχουν ανάγκη.


Συντάκτης: ianastasis_Team