Το MDA Ελλάς σας προσκαλεί στο διαδραστικό workshop «Healing Herbs for Health and Happiness»

Το MDA Ελλάς σας προσκαλεί στο διαδραστικό workshop «Healing Herbs for Health and Happiness»

Το MDA Ελλάς πραγματοποιεί διαδραστικό workshop για τους σκοπούς του Σωματείου, με τον Άλκη Downword.

Γνωρίστε τα βότανα της Ελληνικής υπαίθρου, τις θεραπευτικές και χρηστικές τους ιδιότητες, και μάθετε πώς να δημιουργήσετε εύκολα και πρακτικά το δικό σας “Kitchen Garden”!

Ο Άλκης Downward από το κτήμα του Πεtra, στις Κολυμπήθρες της Πάρου, θα μας μάθει ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε για μία εύκολη βιολογική ανάπτυξη βοτάνων, για τις χρήσεις τους στην καθημερινότητα, θα δώσει συμβουλές και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Πέμπτη 6 Μαΐου και ώρα 15.00

διάρκεια 60′

κόστος ανά άτομο 30€

Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 26 Απριλίου https://mdahellas.gr/liveevents/herbs-workshop/

και αυτόματα θα σας αποσταλεί ένα DIY herbs kit με όλα τα απαραίτητα για ένα interactive workshop!

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2103616980 & info@mdahellas.gr

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην υποστήριξη της ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1400 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team