Ianastasis x Lila Giveaway με δύο λαμπάδες για το Πάσχα!

Ianastasis x Lila Giveaway με δύο λαμπάδες για το Πάσχα!

Συγχαρητήρια στην Rena Alexopoulou, η οποία κέρδισε την μπλε λαμπάδα και στην Eva Kasapi η οποία κέρδισε την κόκκινη λαμπάδα. Και οι δύο είναι δημιουργίες της Lila!

  • Closed

Ακολούθησε τα βήματα του διαγωνισμού και κέρδισε μία από τις δύο λαμπάδες της φωτογραφίας. – Δύο νικητές!

Όροι συμμετοχής:
➡️ Κάνε follow το @ianastasis και το @Lila στο Facebook.
➡️ Κάνε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
➡️ Κάνε tag 1 άτομο / σχόλιο (απεριόριστες συμμετοχές)

‼️Προσοχή όλα τα βήματα ελέγχονται. Συμμετοχές μόνο από Αττική‼️

⏳Λήξη διαγωνισμού 23/4

🎰 Οι νικητές θα επιλεχθούν μέσα απο εφαρμογή κληρώσεων.

Τα δώρα:

  • 1ος νικητής: 1 μπλε λαμπάδα με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία «γυαλιά & παπιγιόν».
  • 2ος νικητής: 1 κόκκινη λαμπάδα με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία «γυαλιά & παπιγιόν».

Λίγα λόγια για τη «Lila»:

Η «Lila» ξεκίνησε ιντερνετικά το 2013, όμως όπως μας εξηγεί η Αργυρώ Φραγκούλη, η δημιουργός της Lila (@Lila4Events), «πάντα ασχολιόμουν από μικρή με τη ραπτική, το πλέξιμο και με τις κατασκευές, σαν χόμπι και ασχολία στον ελεύθερο μου χρόνο» και προσθέτει πως «θέλοντας να δώσω προσωπικό χαρακτήρα σε δωράκια φίλων και δικών μου ανθρώπων, τα κατασκεύαζα – δημιουργούσα εγώ».

Στην πορεία όμως συνέχισε φτιάχνοντας εποχιακά δωράκια όπως γούρια για τα Χριστούγεννα, αρωματικά κεριά, σαπούνια, λαμπάδες και στεφάνια για το Πάσχα, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε και σεμινάρια σχετικά με όλα αυτά, για να αποκτήσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Το χόμπι πήρε πιο… επαγγελματική τροπή, όταν κάποια στιγμή της ζητήθηκε να αναλάβει για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες και τον στολισμό μιας βάφτισης. Έτσι έγινε και το επόμενο βήμα με τη «Lila» να αναλαμβάνει τη δημιουργία χειροποίητων μπομπονιέρων, candy bars και στολισμών!

«Στόχος μου είναι να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, γιατί είναι κάτι που μου προσφέρει χαρά στη ζωή μου…» μας εκμυστηρεύεται και τονίζει «στηρίζω όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με οτιδήποτε χειροποίητο και ενθαρρύνω όποιον άνθρωπο έχει κάποιο ταλέντο να το εξελίσσει».

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της «Lila» στο Facebook, στη σελίδα @Lila4Events και στο Instagram, στη σελίδα @lila_handcrafted.


Συντάκτης: ianastasis_Team