«Ψηφιακή Μέριμνα»: 200€ επιδότηση για Tablet ή Laptop σε μαθητές και φοιτητές στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ

«Ψηφιακή Μέριμνα»: 200€ επιδότηση για Tablet ή Laptop σε μαθητές και φοιτητές στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το voucher των 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop μπορούν να εξαργυρώσουν στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι δικαιούχοι μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» και επιπλέον, παίρνουν δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Αν θέλουν να έχουν και Wi-Fi όπου κι αν βρίσκονται, μπορούν να αποκτήσουν το COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi, από 99€ στα 79€, με ενσωματωμένη κάρτα SIM με 50GB για 6 μήνες και με δυνατότητα σύνδεσης στο internet έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα.

Τα βήματα είναι απλά. Οι ενδιαφερόμενοι ελέγχουν στο site του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» αν είναι δικαιούχοι (με βάση εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια), κάνουν αίτηση και λαμβάνουν το voucher των 200€. Μπορούν να το εξαργυρώσουν μέχρι τις 30 Ιουλίου αγοράζοντας το Tablet ή Laptop που επιθυμούν είτε σ’ ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE και 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκονται παντού σε όλη την Ελλάδα, οι δικαιούχοι θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από Tablets και Laptops, για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει, συνδυάζοντάς το με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ και περιφερειακά. Η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνουν την τεχνολογία ακόμα πιο κοντά στους μαθητές και τους φοιτητές και συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η «Ψηφιακή Μέριμνα» υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.


Συντάκτης: ianastasis_Team