Ο πλαστικός χειρούργος Αθανάσιος Χριστόπουλος απαντά: Πόσο έχουν εξελιχθεί τα εμφυτεύματα στήθους;

Γιατί η αυξητική στήθους τα τελευταία χρόνια σταθερά «συναγωνίζεται» για την πρωτιά, και πολλές φορές την κατακτά, της πιο δημοφιλούς επέμβασης της κοσμητικής πλαστικής χειρουργικής;

Δυο είναι οι κυριότεροι και κρισιμότεροι παράγοντες: η ασφάλεια των ενθεμάτων και η φυσικότητα του αποτελέσματος. Και για τους δυο αυτούς παράγοντες σημαντικό ρόλο έχει παίξει η εξέλιξη της τεχνολογίας, που έχει δώσει τη δυνατότητα για ενθέματα με εξαιρετικές ιδιότητες και στους δυο προαναφερόμενους τομείς.

«Στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ενθέματα ανάλογα με τις ιδιότητες που θέλουμε να έχουν για να ταιριάξουν απόλυτα στο σωματότυπο και στις επιθυμίες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά» αναφέρει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος. Τα ενθέματα διαφοροποιούνται σε μέγεθος, σχήμα, διάμετρο βάσης, υλικό, επιφάνεια, προβολή κ.α. με στόχο να υπάρξει το κατάλληλο ένθεμα για την κάθε γυναίκα.

«Η ασφάλεια, βέβαια, είναι το πρώτιστο μέλημα του σωστού πλαστικού χειρουργού, και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ενθέματα υψηλότατου επιπέδου που έχουν τις αυστηρότερες εγκρίσεις παγκοσμίως» τονίζει ο κ.Χριστόπουλος.

Η εποχή που η Pamela Aderson αναδείκνυε σε slow motion τα υπερβολικά ενθέματά της τρέχοντας στις παραλίες του Baywatch, έχει περάσει και τώρα αυτό που αναζητά η γυναίκα μέσω της αυξητικής στήθους είναι ένα στήθος που να ταιριάζει στο σώμα της, τονίζοντας με φυσικότητα τη θηλυκότητά της.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι Πλαστικός Χειρουργός και Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.athanasioschristopoulos.com/

210-698 5678 anaplasis@a-a.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team