Νέα συλλογή “Blooming” από τη mat. fashion!

Νέα συλλογή “Blooming” από τη mat. fashion!

Η mat. fashion λανσάρει τη νέα της συλλογή Blooming για ανοιξιάτικες εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα σε κάθε περίσταση.

Το απόλυτο trend της Άνοιξης περιλαμβάνει περίτεχνα two-tone floral μοτίβα, ανάλαφρες σατέν υφές, neon πινελιές και τολμηρές αντιθέσεις που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και εξάπτουν τη φαντασία.

Η mat. fashion λανσάρει τη νέα ανοιξιάτική της συλλογή Blooming

Με μία πληθώρα φωτεινών αποχρώσεων που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, η mat. fashion μας προκαλεί να τολμήσουμε ανατρεπτικούς συνδυασμούς, να προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας αισιόδοξα χρώματα και να αναδείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

Η νέα συλλογή Blooming της mat. fashion διατίθεται online στο shop.matfashion.com και σε 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο των καταστημάτων αυτή του attica, The Department Store στο City Link. Στον τέταρτο όροφο του εμβληματικού πολυκαταστήματος attica, σε ένα πρωτοποριακό premium store concept που θέτει τον πήχη της συνολικής εμπειρίας πελάτη ακόμα υψηλότερα, οι fashionistas της Αθήνας μπορούν να ανακαλύψουν όλη τη real size συλλογή της mat. fashion.


Συντάκτης: ianastasis_Team