«MEGA STAR» το Σάββατο 24 Απριλίου με καλεσμένη την Έλενα Τσαγκρινού

Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 24 Απριλίου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία φέρνει αέρα Eurovision στο «MEGA STAR». Ερμηνεύει για πρώτη φορά unplugged, το τραγούδι «El Diablo», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision.

Ο Αντώνης προκαλεί την Έλενα σε ένα μοναδικό challenge και της ζητά να «ξεσκονίσει» τις μουσικές της γνώσεις σε επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ακόμα, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις.

Στην ενότητα ΧΑΙ 5 θυμόμαστε πέντε καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από συγκροτήματα, αλλά συνέχισαν με σόλο πορεία. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και τους καλλιτέχνες που κυριαρχούν στο ελληνικό chart του Spotify. Βλέπουμε τα τραγούδια με τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο top 50 και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο top 10. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart και νέα τραγούδια που θα γίνουν hit.

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «MEGA STAR» το Σάββατο 24 Απριλίου με καλεσμένη την Έλενα Τσαγκρινού: 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή


Συντάκτης: ianastasis_Team