Ανακαλύψτε πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα με μία επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο Gofas

Ανακαλύψτε πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα με μία επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο Gofas

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο Gofas, το συνώνυμο της κομψότητας και της πολυτέλειας στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τις μεθόδους Click Away Click in Shop!Η επαναλειτουργία του αγαπημένου κοσμηματοπωλείου είναι η τέλεια ευκαιρία να στολίσετε τη γιορτή του Πάσχα, με δώρα μοναδικής αισθητικής και ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ασφαλώς, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και το προσωπικό των κοσμηματοπωλείων GOFAS έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις πρωτόγνωρες απαιτήσεις που επιτάσσει αυτή η ιδιαίτερη εποχή.

Ανακαλύψτε εκλεκτά ρολόγια και κοσμήματα με μία επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο Gofas

Τα κοσμηματοπωλεία GOFAS από την δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα αποτελούν από τα σημαντικότερα κοσμηματοπωλεία της Ελλάδας βαθιά συνδεδεμένα με τις έννοιες της κομψότητας, της αίγλης και της πολυτέλειας. Η οικογένεια Gofas «φιλοξενεί» περισσότερες από τις 20 κορυφαίες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας, όπως Rolex, Hublot, Omega, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Zenith,Baume&Mercier, Breitling, Tudor, Longines, Hamilton, Tissot, και πλήθος άλλων κορυφαίων ελβετικών brands αλλά και κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων, όπως μεταξύ άλλων MessikaParis, Fred, Pomellato, Chantecler, Minas, Brumani, Marco Bicego & Salvini.

Με μια επίσκεψη, λοιπόν, στο κοσμηματοπωλείο GOFAS θα βρείτε μια πληθώρα εκλεκτών κοσμημάτων και ρολογιών από τα προαναφερθέντα κορυφαία brands, για κάθε γούστο και αισθητική. Φυσικά, εκτός από το φυσικό κατάστημα, λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου GOFAS , www.gofas.gr, το οποίο εξυπηρετεί ηλεκτρονικές παραγγελίες με γνώμονα πάντα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κλείσετε το ραντεβού σας για την επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο GOFAS καλέστε στο τηλέφωνο 210 3317 540.

Το κοσμηματοπωλείο Gofas στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Στοιχεία επικοινωνίας με τις GOFAS Jewelry boutiques:

ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562 | T. +30 210 3317 540 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Πλ. Αριστοτέλους 9, Τ.Κ. 54624 | thes@gofas.gr | T. +30 231 0279 703 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ | Intra Schengen, AreaB, Τ.Κ. 19019|airport@gofas.gr | T. +30 210 3533 627 (το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί κανονικά 7πμ με 5μμ καθημερινά).

HUBLOT ATHENS BOUTIQUE – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562| T. +30 210 3317 540 | hublotboutique@gofas.gr&athens@hublot-boutique.com

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα GOFAS Jewelry www.gofas.gr / info@gofas.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team