Με click away και click inside επαναλειτουργούν τα φυσικά καταστήματα της DUR

Με click away και click inside επαναλειτουργούν τα φυσικά καταστήματα της DUR

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2021 επαναλειτουργούν τα φυσικά καταστήματα της DUR, με τις επιλογές της παράδοσης click away ή click inside με τους προβλεπόμενους περιορισμούς, στην πρώτη περίοδο χαλάρωσης των μέτρων για το λιανεμπόριο από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το καταναλωτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα καταστήματα της DUR, εκτός των καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή της Αχαΐας, λόγω της μη άρσης των μέτρων, και να ανανεώσει τη διάθεσή αλλά και τη γκαρνταρόμπα του. Η DUR με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των καταναλωτών, προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, που οφείλεται τόσο στην άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, αλλά και στα μοναδικά, ποιοτικά ενδύματα για τον άνδρα φίλο του brand. Με ανοιξιάτικη διάθεση, λαμπερά χρώματα και υψηλής ποιότητας υφάσματα τα ενδύματα με την υπογραφή της DUR συνθέτουν επιμελημένα outfits για κάθε στιγμή της ημέρας.

To ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει προσαρμοστεί με κλείσιμο στις 20.00 ακολουθώντας τους κανονισμούς συμμόρφωσης που προβλέπει η Πολιτεία.


Συντάκτης: ianastasis_Team