PARTY FOR A GOOD CAUSE στο Athens Metro Mall- Η μουσική μάς ενώνει ενάντια στον COVID-19!

PARTY FOR A GOOD CAUSE στο Athens Metro Mall- Η μουσική μάς ενώνει ενάντια στον COVID-19!

Μία διαφορετική μουσική πρωτοβουλία για καλό σκοπό!

Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, ενώνει τις δυνάμεις του με το επιτυχημένο event La Luz για #καλό #σκοπό! Την Πέμπτη, 8 Απριλίου, στις 20:00 συντονιζόμαστε στα Facebook pages του Athens Metro Mall, του La Luz Athens και του Primer music festival για έξι ώρες γεμάτες μουσική! Το συγκεκριμένο μουσικό διαδικτυακό event, μια πρωτοβουλία του Athens Metro Mall και της Candycane Productions, διοργανώτριας εταιρείας του Primer Music Festival και των La Luz events, υλοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά με στόχο να στηρίξει τo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Από τις 20:00 έως τη 01:30 απολαμβάνουμε από τις οθόνες των υπολογιστών και των smartphones μας τις μουσικές των DJs Agent Greg, Korrila, Liva K, Mangata Projekt, Nick Jojo, Non Grata ξεκινώντας με chill vibes για το ηλιοβασίλεμα έως δυνατά tunes για τις βραδινές ώρες, σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σκηνικό στην καρδιά του Athens Metro Mall για 6 ώρες γεμάτες μουσική και αγάπη!

Συντονιστείτε στα Facebook pages του Athens Metro Mall, του La Luz Athens και του Primer music festival, για να διασκεδάσουμε μαζί απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα αισιοδοξίας εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που όλοι βιώνουμε στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19.

Την Πέμπτη, 8 Απριλίου, στις 20.00 συντονιστείτε μαζί μας στα ακόλουθα Facebook pages! Athens Metro Mall: https://www.facebook.com/athensmetromall La Luz Athens: https://www.facebook.com/laluzathens/ Primer music festival: https://www.facebook.com/primermusicfestival

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε Μαζί, για να Μείνουμε Ασφαλείς!

#athensmetromall #giakathestigmi #ΜένουμεΑσφαλείς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

11 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.


Συντάκτης: ianastasis_Team