Δώρα για μικρούς και μεγάλους από το ανανεωμένο e-shop του Make-A-Wish Ελλάδος

Μία νέα, δημιουργική πνοή φύσηξε στο σπίτι του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος με τον ερχομό της άνοιξης!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού ανανεώθηκε και προσφέρει μια σειρά από δώρα, αλλά και λύσεις για τις πιο όμορφες στιγμές σας! Με τα χρυσά χέρια της Γιούλης Κ., μαμάς παιδιού ευχής και υπεύθυνης εθελόντριας της δημιουργικής ομάδας τα τελευταία 8 χρόνια, και με την ευρηματικότητα της νέας συνεργάτιδας μας, Pouc του θρυλικού καταστήματος στη Χάριτος “Wrap”, ο αέρας ανανέωσης γέμισε το www.makeawish-eshop.gr με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο e-shop του Make-A-Wish Ελλάδος και βοηθήστε να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών

Σκοπός του Οργανισμού μέσα από κάθε ενέργεια και δράση του, είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων εσόδων για την εκπλήρωση των ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το ηλεκτρονικό του κατάστημα, έπειτα από 5 χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να αποφέρει έσοδα τα οποία εκπληρώνουν περισσότερες από 10 ευχές παιδιών κάθε χρόνο. Με μεγάλη προσπάθεια, διατηρεί τα έξοδα για αγορές προϊόντων σε χαμηλά επίπεδα, όπως επίσης και τις τιμές λιανικής πώλησης των ειδών ώστε να είναι προσιτά στο κοινό. Έτσι, έχει καταφέρει να κάνει αγαπητή την ευρεία γκάμα δώρων που διαθέτει για κάθε περίσταση!

Στα προϊόντα του e-shop προστέθηκε η κατηγορία «Star Products» όπου συγκεντρώνονται όλα τα είδη με θέμα το γνωστό και αγαπημένο Αστέρι της Ευχής του Οργανισμού. Βραχιόλια και κολιέ, σκούφοι και scrunchies, κουβερτούλες για μωρά και πολλά ακόμη διακοσμητικά και αξεσουάρ, καλύπτουν όλες τις ανάγκες για δώρα.

Η κατηγορία «Εποχικά» εμπλουτίζεται συνεχώς με ευρεία θεματολογία από Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά, μέχρι και ειδικά δώρα για τους εορτάζοντες – και μη – της 25ης Μαρτίου. Ειδικά για το επερχόμενο Πάσχα, η πρόταση του Οργανισμού είναι μια υπέροχη λαμπάδα με το μπλε αστέρι να δεσπόζει στην κορυφή, και το οποίο είναι παράλληλα επιτραπέζιο κερί! Κρατήστε το Άγιο Φως ζωντανό στο σπίτι σας για πολλές ώρες και αφήστε το αστέρι του Κάνε-Μια-Ευχή να φέρει χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη να πιστέψουν στην ελπίδα!

Σημαντική ανανέωση επίσης αποτελεί η αλλαγή της σειράς «Γάμος – Βάπτιση» όπου θα βρείτε μπομπονιέρες σε διάφορες τιμές και σχέδια. Τυπώστε τα αρχικά σας στο τούλι με την τεχνική του βινυλίου, επιλέξτε το αστέρι σαν βασικό θέμα στη βάπτιση του παιδιού σας και μην ξεχάσετε να συμβουλέψετε την καλή νονά σας να προμηθευτεί τα λαδόπανα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο από το e-shop του Οργανισμού!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο Οργανισμός έχει μεγάλη ανάγκη καθημερινά από δωρεές. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας (γάμος, βάπτιση, γενέθλια, ονομαστική εορτή κοκ) με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας, αφιερώστε ένα χρηματικό ποσό σε ένα παιδί και την ευχή του. Για πολλούς από εμάς η χαρά είναι καθημερινή, ενώ για κάποιες οικογένειες είναι στιγμές…

Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι μια ακόμη εκδήλωση ή ένα πάρτυ ή ένα δώρο.

Είναι μία εμπειρία που συμπορεύεται με την ασθένεια ως το παράθυρο στο φως. Τ: 210 96 37 660, εσωτ. 212 | Ε: eshop@makeawish.gr | W: www.makeawish-eshop.gr

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.580 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team