Καλλυντικά THEANGELIS: Αρχαία ελληνική γνώση και σύγχρονη αισθητική

Η THEANGELIS, “Το Μυστικό της Ομορφιάς”, είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2013.

Από την αρχή της ιδρύσεώς της εστιάζει την προσοχή της στην παροχή καινοτόμων καλλυντικών, με συστατικά τα οποία είναι κλινικά δοκιμασμένα και πιστοποιημένα.

Όπως δημοσιεύθηκε αρχικά στο www.kourdistoportocali.com

Διαβάζουμε σχετικά στον ιστότοπο της εταιρίας>

Εμπνευσμένοι από την αρχαία ελληνική γνώση και εμπειρία, αλλά και την σύγχρονη αισθητική, στόχος μας είναι η αποτελεσματική φροντίδα και η περιποίηση για το πρόσωπο και το σώμα. Το όνομα THEANGELIS είναι ποιητική ερμηνεία του ονόματος ενός φυτού, το οποίο ερμηνεύεται ως το άρωμα των θεών. Είναι μία δημιουργία της φύσης που ανυψώνει τον άνθρωπο σε θεότητα. Βασισμένοι σε αυτό, δημιουργούμε τα δικά μας φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα, άριστης ποιότητας.

​​Το λογότυπό μας δημιουργήθηκε σε πλήρης αρμονία με το ”θεϊκό μυστικό της ομορφιάς” και είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία ελληνικά κοσμήματα, τα οποία είναι αριστουργήματα της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς. Το σχήμα του μοιάζει με μεσογειακή γυναίκα, ένα μοντέλο θεϊκής φύσης σε πολλές κουλτούρες…”

Επαναπροσδιορίζουμε την φροντίδα του δέρματος, δίνοντας σε άντρες και γυναίκες πλήρη έλεγχο, με φόρμουλες και συστατικά που προέρχονται από την αρχαία ελληνική εμπειρία. Διαθέτουμε «Το Μυστικό της Ομορφιάς», για να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε την ποιότητα της επιδερμίδας σας…,

theangeliscosmetics.com

Λειβανάτων 4, Λάρισα

Τηλέφωνο παραγγελιών: +30 – 2410 233 233


Συντάκτης: ianastasis_Team