Ο Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ο Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Πέρυσι η Μέγκαν αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη προερχόμενη από ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αστραφτερή τελετή το 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή αλλά αργότερα εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ.

Συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν θα σπάσουν τη σιωπή τους, στην πρώτη συνέντευξη από τότε που απομακρύνθηκαν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, την οποία θα παραχωρήσουν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

«Η Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση», αναφέρει το CBS σε μια ανακοίνωση.

«Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει».


Συντάκτης: ianastasis_Team